Myös sormimerkit ja hassut ilmeet ovat erittäin suositeltavia. Kuva: Shutterstock
Myös sormimerkit ja hassut ilmeet ovat erittäin suositeltavia. Kuva: Shutterstock

Koska kukapa ei haluaisi näyttää paremmalta kuin kaverinsa.

Ryhmäkuva! No niin, kaikki mukaan! Menkää lähemmäs toisianne!

Selfiesukupolvelle viralliset ryhmäpotretit ovat kauhun hetki. Niissä ei näytä ikinä hyvältä, todennäköisesti siksi, että on tottunut selfieissä esiin tuleviin parhaisiin puoliinsa. Sitä paitsi ryhmäkuva muodostaa ikävän vertailutilanteen, jossa on lukuisia mahdollisuuksia näyttää omissa silmissään lyhyemmältä, paksummalta, pienemmältä tai vaikka kalpeammalta kuin joku toinen.

Hyviä uutisia heille!

Shutterstock-kuvapankin punaisen maton kuvaaja David Fisher paljasti Who What Wear -sivustolle kikan, jonka avulla jokainen voi olla ryhmäkuvan ”voittaja”.

– Kuulin kerran, että eräs laulaja halusi näyttää kuvassa pidemmältä ja hoikemmalta kuin muut bändikaverinsa. Valokuvaaja valitsi otokset, joissa tämä oli hieman muiden etupuolella, ja se toimi, Fisher muisteli.

– Ryhmäkuvissa kannattaa ehdottomasti olla keskellä, huomion keskipisteenä. Olen nähnyt ihmisten seisovan ryhmäkuvassa joukon jatkona ja pyytävän kuvaan lisää ihmisiä, jotta he itse pääsisivät keskemmälle.

Noh, sillä keinolla varmistaa ainakin huomion kiinnittymisen itseensä. Sitten ei voi kuin toivoa, että kaikilla olisi silmät auki juuri siinä kuvassa, jossa näytät hyvältä.

Valokuvaajan mielestä myös toinen julkkisten vakiokikka toimii ja saa kuvattavan näyttämään hyvältä: vartalo pienessä kulmassa kameraan nähden, toinen jalka toisen edessä ja käsi tai molemmat kädet lantiolla. Seiso ryhdikkäänä, nosta hieman leukaa ja katso kameraan. Kas, muutuit juuri oman elämäsi Beyoncéksi.

Elämässä on joskus pakko ottaa riskejä. Toisinaan se kannattaa, toisinaan ei.

Joskus elämässä sattuu noloja asioita suunnittelematta. Lue niistä täältä. Mutta toisinaan sitä tulee ottaneeksi tietoisen riskin silläkin uhalla, että siitä jää kiinni.

Nämä asiat nolottavat, jos niistä jää kiinni:

 1. Hississä pieraiseminen.
 2. Koiran kakkojen jättäminen naapurin pihalle.
 3. Lidlin kassan vedettäminen siitä, että tomaatit ovat ulkomaisia, vaikka on varsin hyvin tiennyt sujauttaneensa pussiin kalliimpia kotimaisia tomskuja.
 4. Baarijonossa etuileminen.
 5. Netflix-pettäminen.
 6. Fiksun esittäminen. Joskus tulee nyökyteltyä pokkana asioihin, joista ei tiedä mitään. Viimeistään jatkokysymysten kohdalla on parempi vain tunnustaa.
 7. Nenän kaivaminen työpaikalla.
 8. Alushousujen nyppiminen pois persvaosta julkisella paikalla.
 9. Kun harjoittelee täydellistä repliikkiä eksälle tai esimiehelle ja asianosainen sattuu kuulemaan sen.
 10. Masturbointi työpaikan vessassa.
 11. Vessapaperirullien varastaminen baarista.

 

Vierailija

Saako maitopurkin ottaa takarivistä? Testaa, osaatko kauppaetiketin

Iloisesti otan aina tuoreimmat tavarat kaupasta.Maidot ja leivät taka rivistä ja kalan kyseessä ollessa kysyn että onko jotain tuoreempaa vielä kylmiössä... Tämä johtuu siitä että käyn kaupassa kerran viikossa ja joskus väli on puolitoistakin viikkoa.. Eihän kukaan voi vaatia että maanantaina ostan maidon jossa viimeinen myyntipäivä on tiistaina.. Joisinko sitten loppuviikon hapanta maitoa tai olisinko ilman???
Lue kommentti