Vastasyntynyt ansaitsee arvoisensa nimen. Sveitsiläisyritys on valmis keksimään sen puolestasi.

Näyttelijä Ryan Reynolds vitsaili antavansa tyttärelleen jonkin vaatimattoman nimen, sellaisen kuten Excalibur Anaconda Reynolds. Ryanin ja näyttelijävaimo Blake Livelyn tyttärestä tuskin tuli Excaliburia, vaan nimeksi on väläytelty sekä Violetia että Jamesia. Pariskunta ei ole kuitenkaan kertonut lapsensa nimeä julkisuuteen.

Jotkut kuitenkin ajattelevat, että mitä eksoottisempi nimi, sen parempi! Heille on tarjolla myös apua nimen miettimiseen. The Telegraph kertoo sveitsiläisyrityksestä, joka lupaa tehdä aivotyön vanhempien puolesta. He varmistavat, että nimi on ainoa laatuaan, eikä sillä ole mitään kaksoismerkityksiä muilla kielillä.

Palvelusta Erfolgswelle-yritys veloittaa vaivaiset 28 000 Sveitsin frangia, joka on euroissa suunnilleen saman verran.

Yritys on kehitellyt nimiä tuotteille vuodesta 2003, mutta vasta hiljattain johtaja Marc Hauser keksi palkata 13 asiantuntijan tiimin keksimään nimiä lapsille. Hän sai idean kuunneltuaan ystävänsä ja tämän puolison riitelyä nimeämisestä.

Nimen saaminen kestää neljästä viiteen viikkoa. Koska nimi- ja historia-asiantuntijat tekevät saman työn kuin tuotenimiä keksiessäänkin, myös hinta on sama.

Valitettavasti kukaan ei pysty takaamaan, etteikö joku voisi käyttää samaa nimeä joskus myöhemmin.

Juttua muokattu 12.2.2015: Korjattu tieto Ryan Reynoldsin ja Blake Livelyn lapsen nimestä.

Lue myös:

Julkkisten erikoisimmat lasten nimet: Luode, Hunaja, Kaveri-Nalle...

Frederikin lapsenlapsilla erikoiset nimet

Ashton Kutcher ja Mila Kunis paljastivat tyttärensä nimen

 

Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.