Kaikkien on nyt ruvettava niihin hommiin, koska 50 Shades of Grey.

Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

Uusi, trendikkäästi pohjoismainen trendi sinulle, joka et halua käpertyä hämärän hetkenä lämpimän villasaalin sisälle.

Oletko yrittänyt koko talven hyggeillä kuin tanskalainen? Mutta ei tunnu yhtään luontevalta pitää teekuppia kahdella kädellä kynttilänvalossa, pehmeiden tyynyjen seassa, yhteisöllisesti tunnelmoiden? Entäs ruotsalaisten lagom, tuntuuko vaikealta myös olla trendikkäästi kohtuullinen, säästeliäs ja vastuullinen?

Ei se mitään, sinun juttusi on silloin varmasti skökke! Ruotsalaisilla ja tanskalaisilla saattaa kyllä mennä hyvin, mutta osaavatko he skökettää, eivät osaa.

Skökke on aivan keksitty sana, mutta mitä se haittaa, joku sen hyggenkin aikanaan keksi – ja eihän pelkkä kalsarikännit riitä kuvaamaan kokonaista elämänasennetta. Näin skökkeilet:

1.    Heitä villasaalit hitoille ja turhat tyynyt sohvalta lattialle. Rojahda kalsarisillasi siihen. Ota kalja. Voit ottaa viiniäkin
2.    Syö sipsejä, someta kaverisi kanssa, valittakaa hulluna ja haukkukaa kaikki tutut. Pyyhi välillä käsistä rasvaa sohvatyynyyn.
3.    Älä syö kohtuudella, syö liikaa. Ota pari alkoholiannosta lisää vielä sen jälkeen, kun pitäisi jo lopettaa.
4.    Nauti hetkestä niin, että siitä jää jälki: Laita viesti eksällesi! Esimiehellesi! Kieriskele katumuksessa.
5.    Jos heräät skökkeilyillan jälkeen huonoissa meiningeissä, hyvä! Skökkessä asioiden pitääkin tuntua joltain muulta kuin pehmeältä. Kuuraa kylppäri.
 

Koira, tuo ihmisen paras ystävä näyttää päivä päivältä enemmän omistajaltaan.

Nappisilmät. Hymyilevä ilme. Kiharainen look. Lukijoiden kuvat kertovat, että lemmikit ja niiden omistajat ovat kuin kaksi koiraa.

Me Naiset käynnisti viikko sitten kuvakilpailun, jossa etsitään toisiaan muistuttavia lemmikkejä ja niiden omistajia. 

Tällä hetkellä kuvagalleriamme on täyttynyt koiraihmisten otoksista, mutta kisa on avoin kaikille lemmikinomistajille ja siihen ehtii vielä osallistua! Kokosimme kisan puolivälin hauskimmat kuvat tähän juttuun.

 1. Torkuttelijat

  ”Minä ja basenjini Miki olemme muuten kovin aktiivisia, mutta osaamme arvostaa myös päivätorkkuja toistemme kyljessä. Kuvaa edelsi retki pienellä karhunkierroksella Kuusamon mahtavassa luonnossa, eli ihmekö tuo, että vähän väsytti!”
   
 2. Nappisilmät

  Elli lähetti kuvan hänestä ja pienestä koirakaveristaan. Ja totta on, nappisilmät löytyvät molemmilta!
   
 3. Treenikaverit

  Riia-mittelspitz sekä omistaja Erika tottelevaisuustreenien jälkeisissä fiiliksissä.
   
 4. Uskollinen ystävä

  ”Neiti Nipsu on uusi perheenjäsenemme ja 12 vuoden haaveideni täyttymys. Itselläni on luonnonkiharat hiukset ja Nipsulla kihara turkki. Aikuisella fieldillä on vielä pidempi turkki, mitä Nipsulla ei vielä ole.”
   
 5. Hymyilevät kaverukset

  ”Kummallakin on aina naama virneessä ja suupielet korvissa. Blondeilla on vissiin hauskempaa.”
   
 6. Sama tyyli

  Nimimerkki Hoqane lähetti kuvan vuodelta 2013: ”Kun itselläni oli pitkät hiukset, meidän kääpiövillakoiralla Onnilla oli sama kampaustyyli. Nykyään meillä molemmilla on lyhyt hiustyyli.”
   
 7. Kaksi karvanaamaa

  ”Samanlaisia rämäpäitä olemme molemmat.”

Osallistu!

Katso lisää lukijoiden lemmikkikuvia ja lähetä omasi täällä.
Arvomme kaikkien 28. helmikuuta 2017 mennessä osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 60 euron lahjakortin lemmikkitarvikeliike Petenkoiratarvike.comiin.

Jos sinulla ja lemmikilläsi on samanlainen habitus, suu tai silmät, nappaa kuva ja lähetä se meille!

Sanotaan, että lemmikinomistaja alkaa muistuttaa suojattiaan – tai lemmikki omistajaansa. Eikä väite ole täysin tuulesta temmattu: useat tutkimukset todistavat asian.

Amerikkalaispsykologi Stanley Coren kirjoittaa Psychology Today -lehdessä selvityksestä, jonka mukaan muun muassa pitkätukkaiset naiset suosivat luppakorvaisia koiria. Tärkein yhteneväinen ominaisuus on kuitenkin silmät, kertoo japanilaistutkimus. Kun koehenkilöt yrittivät arvata omistajien ja koirien katseesta oikeat parit, 80 prosenttia vastaajista arvasi oikeat lemmikki-omistajaparit.

Onpa sinulla kotona sitten koira, kissa tai vaikkapa jyrsijä ja muistutatte toisianne joko ulkonäöltänne tai tyyliltänne, lähetä kuvapari Me Naisten kuvagalleriaan.

Tee näin

Lataa yhteiskuvasi alla olevaan galleriaan. Kirjoita kuvaava otsikko, kerro itsestäsi ja lemmikistäsi sekä jätä yhteystietosi.

Mikäli sinulla on kaksi erillistä kuvaa etkä pysty yhdistämään niitä, lähetä kuvat ja niiden kuvaus sekä yhteystietosi sähköpostilla: annakaisa.vaaraniemi(ät)sanoma.com

Arvomme kaikkien 28. helmikuuta 2017 mennessä osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 60 euron lahjakortin lemmikkitarvikeliike Petenkoiratarvike.comiin.

Lahjakortti on voimassa sekä verkkokaupassa www.petenkoiratarvike.com että myymälässä Vantaan Tammistossa. Lahjakortilla voi hankkia mitä tahansa lemmikkitarvikkeita tai -ruokia – niin koirille, kissoille, kaneille kuin jyrsijöille. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Me Naiset saattaa käyttää kuvianne toimituksellisessa käytössä ja tehdä juttua parhaista yhdennäköisyyksistä.

Kaikki Epäolennaiset-jutut ovat katsottavissa täällä.