”Harvinaisella” leipäpussinsulkijalla on hurja hinta.

Ei tyhmä ole se, joka pyytää... vai mitenkäs tämä nyt menikään?

Huuto.net-sivustolla myytiin leipäpussinsulkijaa päiväyksellä 10.10.10.

Myyjä kaupitteli tuotetta loistavana lahjaideana esimerkiksi kyseisenä päivänä hääpäivää tai syntymäpäivää viettäneelle. Tuotteen kuntokin oli määritelty hyväksi. Niinpä hintapyyntö oli vielä eilen hulppeat 5 000 euroa. Sittemmin pussinsulkija tuli melkoiseen alennukseen, myyjä nimittäin pudotti lähtöhinnan vaivaiseen 500 euroon.

Vaan kuinkas sitten kävikään? Pussinsulkija meni eilen kaupoiksi 101­010 eurolla!

Kyseisen keräilyesineen (tunne)arvoa väheksymättä herää tietysti epäilys siitä, mahtaako kyseessä kuitenkin olla valekauppa tai peräti sopupelikauppa? Tai sitten joku saa rakkaaltaan todella arvokkaan hääpäivälahjan.

Kirpputorit, nettikirpputorit ja Facebookin vaihtoringit ovat tämän pussinsulkijan lisäksi täynnä muitakin toinen toistaan erikoisempia kauppatavaroita.

Olisitko valmis maksamaan esimerkiksi jouluisesta vessapaperirullasta kuusi euroa, euron lehdestä leikatusta sattumanvaraisesta hääpäiväilmoituksesta tai 20 euroa käytetystä kosteusvoiteesta?

 

 

 

Ps. Moni muuten ajattelee, että vuosisadan viimeinen mahdollisuus linjakkaaseen hääpäivään livahti 12.12.12. Mutta ei hätää, valitse oma helposti muistettava päiväsi vaikka TÄSTÄ listasta.

Lue myös:

Onko tämä vessavempain älyttömin keksintö ikinä?

Onko tylsää? 5 älytöntä mutta hauskaa vinkkiä vapaapäivään

Näin sinustakin tulee hauska nainen

 

Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.