Millaista settiä syntyy? Kuva: Shutterstock
Millaista settiä syntyy? Kuva: Shutterstock

Eikö sinulla vieläkään ole omaa tube-kanavaa? Nyt perustat sellaisen. Tässä valmiita menestysideoita.

1. Kanava, jossa soitat AC/DC:tä, esimerkiksi nokkahuilulla. Kaikki, missä varioidaan AC/DC:tä, tulee väistämättä supersuosituksi, kuten vaikka Steve 'N' Seagulls.

2. Kanava, jossa näytät tuotetulta Disneyn lapsinäyttelijältä.

3. Kanava, jossa höngit pehmeällä äänellä ja rapistelet papereita. ASMR:ksi sanotut rentoutusvideot ovat moottoritie menestykseen – ja stalkkaajiin.

4. Kanava, jolla esittelet, mitä olet ostanut. Uskomattoman suosittu vlogi-konsepti. Kauppakassi pöydälle ja käyt läpi kalkkunapaketit, florat ja pepsodentit.

5. Kanavalla, jolla pelaat. Kuulostaako tyhmältä? Ei lainkaan, on tosi, tosi fiksua. Esimerkiksi sinun pasianssisi katsominen on varmasti mielenkiintoista meille muille.

Elämässä on joskus pakko ottaa riskejä. Toisinaan se kannattaa, toisinaan ei.

Joskus elämässä sattuu noloja asioita suunnittelematta. Lue niistä täältä. Mutta toisinaan sitä tulee ottaneeksi tietoisen riskin silläkin uhalla, että siitä jää kiinni.

Nämä asiat nolottavat, jos niistä jää kiinni:

 1. Hississä pieraiseminen.
 2. Koiran kakkojen jättäminen naapurin pihalle.
 3. Lidlin kassan vedettäminen siitä, että tomaatit ovat ulkomaisia, vaikka on varsin hyvin tiennyt sujauttaneensa pussiin kalliimpia kotimaisia tomskuja.
 4. Baarijonossa etuileminen.
 5. Netflix-pettäminen.
 6. Fiksun esittäminen. Joskus tulee nyökyteltyä pokkana asioihin, joista ei tiedä mitään. Viimeistään jatkokysymysten kohdalla on parempi vain tunnustaa.
 7. Nenän kaivaminen työpaikalla.
 8. Alushousujen nyppiminen pois persvaosta julkisella paikalla.
 9. Kun harjoittelee täydellistä repliikkiä eksälle tai esimiehelle ja asianosainen sattuu kuulemaan sen.
 10. Masturbointi työpaikan vessassa.
 11. Vessapaperirullien varastaminen baarista.

 

Vierailija

Saako maitopurkin ottaa takarivistä? Testaa, osaatko kauppaetiketin

Iloisesti otan aina tuoreimmat tavarat kaupasta.Maidot ja leivät taka rivistä ja kalan kyseessä ollessa kysyn että onko jotain tuoreempaa vielä kylmiössä... Tämä johtuu siitä että käyn kaupassa kerran viikossa ja joskus väli on puolitoistakin viikkoa.. Eihän kukaan voi vaatia että maanantaina ostan maidon jossa viimeinen myyntipäivä on tiistaina.. Joisinko sitten loppuviikon hapanta maitoa tai olisinko ilman???
Lue kommentti