Näin voi käydä vain isille.

Tai no, hassusti voi käydä kenelle tahansa, joka vasta tutustuu uuteen tekniseen laitteeseen. Mutta tällä kertaa se vain sattui tapahtumaan irlantilaiselle Joseph P. Griffinille. Joseph sai Evin-pojaltaan lainaksi action-kamera GoPron, jotta voisi kuvata matkansa Las Vegasissa.

Reissusta innostunut Joseph taltioikin kaiken näkemänsä, mutta lopputulos ei ollut aivan sellainen kuin hän oli ajatellut. Joseph olikin pitänyt kameraa koko matkan ajan väärinpäin ja kuvannut vahingossa linssi itseensä päin.

Ja tietysti poika halusi näyttää hauskan videon koko maailmalle ja latasi sen Youtubeen. Joseph on videolla onneksi edukseen ja saa taatusti symppispisteitä Mr. Bean -henkisyydestään.

Lähde: Mashable / YouTube

 

Elämässä on joskus pakko ottaa riskejä. Toisinaan se kannattaa, toisinaan ei.

Joskus elämässä sattuu noloja asioita suunnittelematta. Lue niistä täältä. Mutta toisinaan sitä tulee ottaneeksi tietoisen riskin silläkin uhalla, että siitä jää kiinni.

Nämä asiat nolottavat, jos niistä jää kiinni:

 1. Hississä pieraiseminen.
 2. Koiran kakkojen jättäminen naapurin pihalle.
 3. Lidlin kassan vedettäminen siitä, että tomaatit ovat ulkomaisia, vaikka on varsin hyvin tiennyt sujauttaneensa pussiin kalliimpia kotimaisia tomskuja.
 4. Baarijonossa etuileminen.
 5. Netflix-pettäminen.
 6. Fiksun esittäminen. Joskus tulee nyökyteltyä pokkana asioihin, joista ei tiedä mitään. Viimeistään jatkokysymysten kohdalla on parempi vain tunnustaa.
 7. Nenän kaivaminen työpaikalla.
 8. Alushousujen nyppiminen pois persvaosta julkisella paikalla.
 9. Kun harjoittelee täydellistä repliikkiä eksälle tai esimiehelle ja asianosainen sattuu kuulemaan sen.
 10. Masturbointi työpaikan vessassa.
 11. Vessapaperirullien varastaminen baarista.

 

Vierailija

Saako maitopurkin ottaa takarivistä? Testaa, osaatko kauppaetiketin

Iloisesti otan aina tuoreimmat tavarat kaupasta.Maidot ja leivät taka rivistä ja kalan kyseessä ollessa kysyn että onko jotain tuoreempaa vielä kylmiössä... Tämä johtuu siitä että käyn kaupassa kerran viikossa ja joskus väli on puolitoistakin viikkoa.. Eihän kukaan voi vaatia että maanantaina ostan maidon jossa viimeinen myyntipäivä on tiistaina.. Joisinko sitten loppuviikon hapanta maitoa tai olisinko ilman???
Lue kommentti