Korealaislennolla ei mennyt kaikki ihan putkeen. Kuva: Shutterstock

Onko tässä kaikkien aikojen älyttömin syy lennon myöhästymiselle?

Lennot saattavat myöhästyä sään, teknisten vikojen tai monen muun syyn takia. Mutta eteläkorealaisen lentomatkan pitkittymisen syy on varmasti yksi erikoisimmista.

Korean Air Linesilla matkustajien lentokokemuksesta vastaavana johtajana työskennellyt Heather Cho sattui matkustamaan lentoyhtiönsä lennolla New Yorkista Etelä-Koreaan.

Erikoinen tapahtumaketju alkoi siitä, kun lentoemäntä heti matkan alussa tarjoili bisnesluokassa matkustaneelle Cholle pussillisen macadamiapähkinöitä. Cho hermostui asiasta ja vaati saada puhua purserin kanssa, sillä lentoyhtiön ohjeiden mukaan pähkinät tulisi tarjoilla pussin sijaan lautaselta.

Muiden matkustajien kertomuksen mukaan Cho menetti lopullisesti malttinsa, kun purseri ei pyynnöstä huolimatta löytänyt matkustamotarjoilua käsittelevää ohjekirjaa. Cho vaati kiitoradalle ehtinyttä konetta palaamaan lähtöportille ja käski purseria poistumaan koneesta.

Lopulta lento pääsi lopulta lähtemään New Yorkista 20 minuuttia myöhässä.

Nyt Etelä-Korean viranomaiset tutkivat sitä, rikkoiko Cho toiminnallaan ilmailulainsäädännön turvallisuusmääräyksiä. The Korea Times -lehden mukaan naisella ei ollut oikeutta määrätä konetta palaamaan lähtöportille, koska hän oli koneessa matkustajana, ei virkatehtävissä. Vaikka lentoyhtiö sanoo ymmärtävänsä sen, että Cho tunsi tärkeäksi puuttua havaitsemaansa ohjeistusten laiminlyömiseen, viranomaisten mukaan häntä tulee kohdella asiassa kuin ketä tahansa matkustajaa.

Heather Cho ilmoitti eilen eroavansa virastaan.

Lähteet: Mashable , The Korea Times

Lue myös:

Näin vältät sairastumisen lentomatkalla

Kuulutko tietämättäsi heihin? Nämä ovat vihatuimmat lentomatkustajatyypit

Halvimman lennon saa ostamalla sen tällä tietyllä hetkellä

 

Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.

Kylpyhetket ja lemmikit ovat erikseenkin mukavia – yhdessä vastustamattomia. Näiden videoiden avulla päivästäsi tulee hetkessä parempi!

1. Mopsi hemmoteltavana

Pieni mopsin pentu rakastaa kylpemistä – etenkin hierontaa kylvyn aikana. Äskettäin Youtubeen lisätty video on kerännyt miljoonayleisön parissa viikossa sosiaalisen median kanavissa.

 

2. Löytökissa pesulla ensimmäistä kertaa

Vettä ja kissoja ei ole ihan helppo yhdistää, mutta pieni kissanpentu ei voi pesulleen mitään. Ensimmäistä kertaa vesipesussa oleva pienokainen näyttää nauttivan – tai sitten alistuvan – tilanteessa.

Lue myös: Nyt on söpö! Tatuoitu mies kuivattaa pientä kissaa hiustenkuivaajalla

 

3. Minipossun pesupäivä

Pea-minipossu rakastaa omistajiensa mukaan kylpemistä, mutta inhoaa samppoopesua.

 

4. Minisiilin kelluva tyyli

Vaikka piikikkäällä minisiilillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä virran vietäväksi, kerälle vetäytyvä pallero kelluu makoisan näköisesti.   

 

5. Shibaklassikko

Vedessä ja ilmassa uimatyyliään esittelevä shiba inu on jo klassikko. Esitys on yksi tunnetuimmista eläinkylpyvideoista.

Näillä herroilla riittää asennetta.

Poliisin huikea Beyoncé-veto

Joukko puhelimia nousi ilmaan, kun paikallinen poliisi tanssi Beyoncén tahtiin high schoolin tapahtumassa Yhdysvaltojen Virginiassa perjantaina. Pian tanssivideot levisivät hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Formation-hittiä antaumuksella tulkitsi Deuntay Diggs, 31. Poliisi paljastaa Buzzfeedille, että on kova Beyoncé-fani.

Diggsin muuveja katsellessa iskee akuutti tarve päästä tanssilattialle.

 

Diggs kertoo Buzzfeedille, että on Staffordin kunnan ensimmäinen avoimesti homo apulaisseriffi ja ensimmäinen avoimesti homo kadetti Virginian sotilasoppilaitoksessa. Nyt hän kiertää puhumassa muun muassa poliisin työstä.

 

Kuva, jonka Deuntay Diggs (@diggsdt) julkaisi

Jotta hyvä mieli pysyisi yllä, keräsimme muita miehiä, jotka ovat hurmanneet nettikansan tanssiliikkeillään. Katso ja nauti!

Jammailevat liikennepoliisit

Tanssivat poliisit ovat ihastuttaneet vuosien varrella myös liikenteessä. Miljoonayleisön keränneelle videolle on koostettu liikennepoliisien parhaita esityksiä. Todellinen piristys iltapäiväruuhkassa!

Alaskalaisittain töistä kotiin

Alaskan Ketchikanissa asuava Justin Lawrence Hoyt tanssii supersuositulla videolla Alicia Keysin No One -kappaleen tahtiin.

Lukemattomilla giffeillä ja viraalipätkillä on kuvattu alaskalaisella Alicia Keys -tulkinnalla tunnelmia, kun lähtee töistä – varsinkin perjantaina. Video on katsottu YouTubessa lähes miljoona kertaa, mutta siitä on kiertänyt myös monia versioita sosiaalisessa mediassa, joten todellisuudessa katselukertoja on vielä rutkasti enemmän. Ei ihme, sillä tuleehan tanssista väistämättä hyvälle tuulelle!

Video on myös suomalaisille erityisen samastuttava, koska mies tanssi loskan keskellä. Ehkä tästä mallia siihen, miten suhtautua syksyn tuleviin keleihin?

Uima-altaan zumba-mies

Muistatko vielä, kun kaikki kävivät zumbassa? Monet tunneista taisivat vaihtua crossfitiin ja joogaan, mutta tämä zumba-henkinen tulkinta ei kuole koskaan. Speedoihin sonnustautuneen keski-ikäisen miehen osallistuminen uima-altaan ryhmäliikuntatunnille on levinnyt jo vuosia sosiaalisessa mediassa kuin häkä. Mitä omistautumista!

”Tämä mies tanssii paremmin kuin sinä”, yksi videoista on otsikoitu. Moni on kiinnittänyt huomiota myös siihen, miten ilahduttavan kotonaan mies on omissa nahoissaan.

Asennepappa

Tämän herrasmiehen tanssi on someklassikko ja pelastaa päivän joka kerta. Ei ihme, että tyypillä riittää vientiä!

Ihana kohtaaminen kujalla

Tämä vanha herra tanssi ensin itsekseen kujalla ilman minkäänlaista musiikkia. Autollaan hänet ohittanut Ryan Stanley halusi auttaa, joten hän pisti David Bowien Young Americans -kappaleen soimaan. Tässä tulos!