Jahas, mirri alkoi puristaa kaulaa. Kuva: Shutterstock

Tunnistatko nämä sukujuhlien arkkityypit?

Utahilaiset löytöeläimet esiintyvät hulvattomassa joulupöytäparodiassa. Freshpet-eläinruokavalmistajan mainosvideossa esiintyvä 13 koiran ja yhden kissan katras kiteyttää osuvasti monen sukujuhlan arkkityypit naukkailevine setineen ja somettavine teineineen.

Tunnistatko nämä tyypit?

Lähde: Huffington Post

Lue myös:

Pingviinit näyttävät: näin tyhmyys tiivistyy joukossa

Kukapa ei pandaa rakastaisi!

Voi surkimusta! Viihtyykä tämän videon kissa todella vedessä?

 

Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.

Kylpyhetket ja lemmikit ovat erikseenkin mukavia – yhdessä vastustamattomia. Näiden videoiden avulla päivästäsi tulee hetkessä parempi!

1. Mopsi hemmoteltavana

Pieni mopsin pentu rakastaa kylpemistä – etenkin hierontaa kylvyn aikana. Äskettäin Youtubeen lisätty video on kerännyt miljoonayleisön parissa viikossa sosiaalisen median kanavissa.

 

2. Löytökissa pesulla ensimmäistä kertaa

Vettä ja kissoja ei ole ihan helppo yhdistää, mutta pieni kissanpentu ei voi pesulleen mitään. Ensimmäistä kertaa vesipesussa oleva pienokainen näyttää nauttivan – tai sitten alistuvan – tilanteessa.

Lue myös: Nyt on söpö! Tatuoitu mies kuivattaa pientä kissaa hiustenkuivaajalla

 

3. Minipossun pesupäivä

Pea-minipossu rakastaa omistajiensa mukaan kylpemistä, mutta inhoaa samppoopesua.

 

4. Minisiilin kelluva tyyli

Vaikka piikikkäällä minisiilillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä virran vietäväksi, kerälle vetäytyvä pallero kelluu makoisan näköisesti.   

 

5. Shibaklassikko

Vedessä ja ilmassa uimatyyliään esittelevä shiba inu on jo klassikko. Esitys on yksi tunnetuimmista eläinkylpyvideoista.