Karl Lagerfeld on tehnyt pitkän uran muotisuunnittelijana. Kuva: Reuters

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin Choupette-kissa on kenties maailman hemmotelluin.

Internetin suosituimpana kissana oleminen tietää myös paksua tukkua rahaa, mikäli lemmikistään osaa ottaa kaiken hyödyn irti. Esimerkiksi yrmykissa Grumpy Catin omistaja Tabatha Bundesen, 29, on tätä nykyä miljonääri.

Myös muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin Choupette-kissa on miljoonien arvoinen. Hän kertoo The Cutin haastattelussa, että kolmevuotias lemmikki tienasi viime vuonna mainoksista ja tv-esiintymisistä 2,18 miljoonaa puntaa eli noin kolme miljoonaa euroa. Se on vain hieman vähemmän kuin huippumalli Cara Delevingnen ansaitsemat 2,4 miljoonaa puntaa.

Cara tosin joutui paiskimaan töitä hieman enemmän. Choupette on vain saksalaisessa automainoksessa sekä edustanut kosmetiikkatuotteita Japanissa. Se on maailman ensimmäinen kauneuskampanjan mainoskasvoksi valittu kissa. Choupette poseerasi hiljattain myös Lucky-lehden kannessa.

Omistajansa Karl Lagerfeldin mukaan kissa on liian hienostunut tavanomaisiin kissanruokamainoksiin – luksus on enemmän sen juttu.

Choupettella on tilit ja runsaasti seuraajia sekä Instagramissa että Twitterissä. Sen valkoinen turkki ja jäänsiniset silmät ovat hurmanneet omistajansa täysin. Tämän hemmotellumpaa kissaa tuskin on maailmassa.

– Hän on aina kanssani ja hänellä on kaksi henkilökohtaista palvelusneitoa, Karl Lagerfeld kertoo The Cutille.

– He leikkivät hänen kanssaan, pitävät huolta hänen kauniista, valkoisesta turkistaan, tekevät kauneushoitoja hänen silmilleen ja viihdyttävät häntä. Hän on maailman keskipiste.

Kissa ei alun perin edes ollut Karlin, vaan mies kidnappasi tämän malliystävältään Baptiste Giabiconilta, joka oli tuonut kissan Karlin palvelusväelle hoitoon.

– Kun hän tuli takaisin, hänelle kerrottiin, että Choupette ei enää palaa hänen luokseen, Karl kertoo.

Ja kuinka sitten kävikään: Baptiste otti uuden kissan, ja Choupettesta tuli superjulkkis ja monimiljonääri.

Daddy @karllagerfeld Paw-paw-paw-pretty please don't leave me again! #jetset

Kuva, jonka Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) julkaisi

Does Princess Choupette want to come out to play?

Kuva, jonka Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) julkaisi

Lue myös:

Nettikissa Grumpy Cat teki omistajastaan miljonäärin

Kissa ei ole enää vanhanpiian tunnusmerkki – nyt se on kaikkialla

Internetin kuuluisin kissa vieraili Voguessa

 

Video, jonka Me Naiset (@menaiset) julkaisi