Merenneito on satuolento, joten esiintyminen veden alla on naisille haaste. Kuva: Shutterstock

Floridalaiskaupungissa asuu enemmän merenneitoja kuin ihmisiä. Kyllä vain.

Moni haluaisi, että Särkänniemen delfinaario lakkautettaisiin. Heidän mielestään eläimet kuuluvat vapauteen – eivät vetonaulaksi huvipuistoon.

Mutta entä jos delfiinit korvattaisiin merenneidoilla? Mashable-uutissivusto kertoo pikkuruisesta floridalaiskaupungista nimeltä Weeki Wachee. Siellä asuu enemmän merenneitoina työskenteleviä naisia kuin muita ihmisiä.

Vuoden 2013 tietojen mukaan asukkaita on neljä, mutta merenneitoshow tuo kaupunkiin vuosittain jopa 250 000 vierailijaa.

Kaiken takana on Yhdysvaltain merivoimilla palvellut Newton Perry, joka rakensi Weeky Wacheessa sijaitsevalle kirkasvetiselle lähteelle vedenalaisen teatterin. Hän etsi palvelukseensa nuoria naisia ja koulutti heidät esiintymään sulokkaasti veden alla. Show on pyörinyt vuodesta 1947.

Tänäkin päivänä paljettiyläosiin ja merenneidon pyrstöihin pukeutuneiden nuorten naisten on tärkeää liikkua veden alla viehättävästi. Puolen tunnin pituisen esityksen aikana he saavat ilmaa lähteen pohjassa kulkevista ilmaputkista.

– Vaikeinta on näyttää viihtyvänsä, vaikka palelisi tai olisi väsynyt, merenneito Jordyn Belmonte kertoo Mashablelle.

Jokunen naisasianainen tosin saattaisi älähtää, jos delfiinit korvattaisiin merenneidoilla – mutta tuskin delfinaariokaan menisi läpi tänä päivänä.

Katso hienot vedenalaiset kuvat Mashablen artikkelista täältä.

Lue myös:

Kymmenen kaupunkia, jotka pitäisi kokea edes kerran elämässä – ehkä

Minne kesälomalla? Katso matkakonkareiden 14 parasta kohdevinkkiä

Esineellistä reilusti! Omaa kultaasi, älä työkaveria

 

Lue kaikki epäolennaiset-jutut täältä.

Kylpyhetket ja lemmikit ovat erikseenkin mukavia – yhdessä vastustamattomia. Näiden videoiden avulla päivästäsi tulee hetkessä parempi!

1. Mopsi hemmoteltavana

Pieni mopsin pentu rakastaa kylpemistä – etenkin hierontaa kylvyn aikana. Äskettäin Youtubeen lisätty video on kerännyt miljoonayleisön parissa viikossa sosiaalisen median kanavissa.

 

2. Löytökissa pesulla ensimmäistä kertaa

Vettä ja kissoja ei ole ihan helppo yhdistää, mutta pieni kissanpentu ei voi pesulleen mitään. Ensimmäistä kertaa vesipesussa oleva pienokainen näyttää nauttivan – tai sitten alistuvan – tilanteessa.

Lue myös: Nyt on söpö! Tatuoitu mies kuivattaa pientä kissaa hiustenkuivaajalla

 

3. Minipossun pesupäivä

Pea-minipossu rakastaa omistajiensa mukaan kylpemistä, mutta inhoaa samppoopesua.

 

4. Minisiilin kelluva tyyli

Vaikka piikikkäällä minisiilillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä virran vietäväksi, kerälle vetäytyvä pallero kelluu makoisan näköisesti.   

 

5. Shibaklassikko

Vedessä ja ilmassa uimatyyliään esittelevä shiba inu on jo klassikko. Esitys on yksi tunnetuimmista eläinkylpyvideoista.

Näillä herroilla riittää asennetta.

Poliisin huikea Beyoncé-veto

Joukko puhelimia nousi ilmaan, kun paikallinen poliisi tanssi Beyoncén tahtiin high schoolin tapahtumassa Yhdysvaltojen Virginiassa perjantaina. Pian tanssivideot levisivät hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Formation-hittiä antaumuksella tulkitsi Deuntay Diggs, 31. Poliisi paljastaa Buzzfeedille, että on kova Beyoncé-fani.

Diggsin muuveja katsellessa iskee akuutti tarve päästä tanssilattialle.

 

Diggs kertoo Buzzfeedille, että on Staffordin kunnan ensimmäinen avoimesti homo apulaisseriffi ja ensimmäinen avoimesti homo kadetti Virginian sotilasoppilaitoksessa. Nyt hän kiertää puhumassa muun muassa poliisin työstä.

 

Kuva, jonka Deuntay Diggs (@diggsdt) julkaisi

Jotta hyvä mieli pysyisi yllä, keräsimme muita miehiä, jotka ovat hurmanneet nettikansan tanssiliikkeillään. Katso ja nauti!

Jammailevat liikennepoliisit

Tanssivat poliisit ovat ihastuttaneet vuosien varrella myös liikenteessä. Miljoonayleisön keränneelle videolle on koostettu liikennepoliisien parhaita esityksiä. Todellinen piristys iltapäiväruuhkassa!

Alaskalaisittain töistä kotiin

Alaskan Ketchikanissa asuava Justin Lawrence Hoyt tanssii supersuositulla videolla Alicia Keysin No One -kappaleen tahtiin.

Lukemattomilla giffeillä ja viraalipätkillä on kuvattu alaskalaisella Alicia Keys -tulkinnalla tunnelmia, kun lähtee töistä – varsinkin perjantaina. Video on katsottu YouTubessa lähes miljoona kertaa, mutta siitä on kiertänyt myös monia versioita sosiaalisessa mediassa, joten todellisuudessa katselukertoja on vielä rutkasti enemmän. Ei ihme, sillä tuleehan tanssista väistämättä hyvälle tuulelle!

Video on myös suomalaisille erityisen samastuttava, koska mies tanssi loskan keskellä. Ehkä tästä mallia siihen, miten suhtautua syksyn tuleviin keleihin?

Uima-altaan zumba-mies

Muistatko vielä, kun kaikki kävivät zumbassa? Monet tunneista taisivat vaihtua crossfitiin ja joogaan, mutta tämä zumba-henkinen tulkinta ei kuole koskaan. Speedoihin sonnustautuneen keski-ikäisen miehen osallistuminen uima-altaan ryhmäliikuntatunnille on levinnyt jo vuosia sosiaalisessa mediassa kuin häkä. Mitä omistautumista!

”Tämä mies tanssii paremmin kuin sinä”, yksi videoista on otsikoitu. Moni on kiinnittänyt huomiota myös siihen, miten ilahduttavan kotonaan mies on omissa nahoissaan.

Asennepappa

Tämän herrasmiehen tanssi on someklassikko ja pelastaa päivän joka kerta. Ei ihme, että tyypillä riittää vientiä!

Ihana kohtaaminen kujalla

Tämä vanha herra tanssi ensin itsekseen kujalla ilman minkäänlaista musiikkia. Autollaan hänet ohittanut Ryan Stanley halusi auttaa, joten hän pisti David Bowien Young Americans -kappaleen soimaan. Tässä tulos!