Raskaushimot saivat 25-vuotiaan Jade Sylvesterin herkuttelemaan vessapaperilla.

Oudot raskaudenaikaiset ruokahimot ovat tuttuja monille naisille, mutta harvalla ne ovat menneet yhtä pitkälle kuin brittiläisellä Jade Sylvesterillä. Hän syö vessapaperia.

Kaikki alkoi, kun hän odotti nuorinta lastaan, nyt reilun vuoden ikäistä Jaxonia.

– Oltuani kaksi kuukautta raskaana, aloin himoita vessapaperirullaa. En vieläkään tiedä miksi, viiden lapsen äiti kertoo Lincolnshire Echolle.

Voisi kuvitella, että vessapaperin nieleminen on vaikeaa, mutta Jadelle kuiva pehmopaperi on vain miellyttävä haaste.

– Tykkään enemmän tekstuurista suussani kuin mausta. Pidän kuivuudesta. Perheeni kertoo, ettei se ole kovin hyväksi minulle, mutten voi asialle mitään.

Jade yrittää välttää vessassa käymistä, koska tietää repsahtavansa aina vessapaperirullan nähdessään. Hän arvioi herkuttelevansa rullallisella vessapaperia päivässä.

Jade arvelee, että hän kärsii pica-oireyhtymästä, joka saa himoitsemaan asioita, jotka eivät ole ruokaa. Sellainen voi kehittyä raskauden aikana. Yhdeksi syyksi tutkijat ovat arvelleet raudanpuutosta – jota muun kuin ruuan syöminen saattaa vain pahentaa.

Lähde: Huffington Post

Lue myös:

Lentopomo pimahti pähkinöiden takia – lento myöhästyi

Venäläismies haluaa muuttaa itsensä vesinokkaeläimeksi

Masentaako marraskuu? 7 tapaa repiä tyhjästä naurut

Kylpyhetket ja lemmikit ovat erikseenkin mukavia – yhdessä vastustamattomia. Näiden videoiden avulla päivästäsi tulee hetkessä parempi!

1. Mopsi hemmoteltavana

Pieni mopsin pentu rakastaa kylpemistä – etenkin hierontaa kylvyn aikana. Äskettäin Youtubeen lisätty video on kerännyt miljoonayleisön parissa viikossa sosiaalisen median kanavissa.

 

2. Löytökissa pesulla ensimmäistä kertaa

Vettä ja kissoja ei ole ihan helppo yhdistää, mutta pieni kissanpentu ei voi pesulleen mitään. Ensimmäistä kertaa vesipesussa oleva pienokainen näyttää nauttivan – tai sitten alistuvan – tilanteessa.

Lue myös: Nyt on söpö! Tatuoitu mies kuivattaa pientä kissaa hiustenkuivaajalla

 

3. Minipossun pesupäivä

Pea-minipossu rakastaa omistajiensa mukaan kylpemistä, mutta inhoaa samppoopesua.

 

4. Minisiilin kelluva tyyli

Vaikka piikikkäällä minisiilillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä virran vietäväksi, kerälle vetäytyvä pallero kelluu makoisan näköisesti.   

 

5. Shibaklassikko

Vedessä ja ilmassa uimatyyliään esittelevä shiba inu on jo klassikko. Esitys on yksi tunnetuimmista eläinkylpyvideoista.

Näillä herroilla riittää asennetta.

Poliisin huikea Beyoncé-veto

Joukko puhelimia nousi ilmaan, kun paikallinen poliisi tanssi Beyoncén tahtiin high schoolin tapahtumassa Yhdysvaltojen Virginiassa perjantaina. Pian tanssivideot levisivät hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Formation-hittiä antaumuksella tulkitsi Deuntay Diggs, 31. Poliisi paljastaa Buzzfeedille, että on kova Beyoncé-fani.

Diggsin muuveja katsellessa iskee akuutti tarve päästä tanssilattialle.

 

Diggs kertoo Buzzfeedille, että on Staffordin kunnan ensimmäinen avoimesti homo apulaisseriffi ja ensimmäinen avoimesti homo kadetti Virginian sotilasoppilaitoksessa. Nyt hän kiertää puhumassa muun muassa poliisin työstä.

 

Kuva, jonka Deuntay Diggs (@diggsdt) julkaisi

Jotta hyvä mieli pysyisi yllä, keräsimme muita miehiä, jotka ovat hurmanneet nettikansan tanssiliikkeillään. Katso ja nauti!

Jammailevat liikennepoliisit

Tanssivat poliisit ovat ihastuttaneet vuosien varrella myös liikenteessä. Miljoonayleisön keränneelle videolle on koostettu liikennepoliisien parhaita esityksiä. Todellinen piristys iltapäiväruuhkassa!

Alaskalaisittain töistä kotiin

Alaskan Ketchikanissa asuava Justin Lawrence Hoyt tanssii supersuositulla videolla Alicia Keysin No One -kappaleen tahtiin.

Lukemattomilla giffeillä ja viraalipätkillä on kuvattu alaskalaisella Alicia Keys -tulkinnalla tunnelmia, kun lähtee töistä – varsinkin perjantaina. Video on katsottu YouTubessa lähes miljoona kertaa, mutta siitä on kiertänyt myös monia versioita sosiaalisessa mediassa, joten todellisuudessa katselukertoja on vielä rutkasti enemmän. Ei ihme, sillä tuleehan tanssista väistämättä hyvälle tuulelle!

Video on myös suomalaisille erityisen samastuttava, koska mies tanssi loskan keskellä. Ehkä tästä mallia siihen, miten suhtautua syksyn tuleviin keleihin?

Uima-altaan zumba-mies

Muistatko vielä, kun kaikki kävivät zumbassa? Monet tunneista taisivat vaihtua crossfitiin ja joogaan, mutta tämä zumba-henkinen tulkinta ei kuole koskaan. Speedoihin sonnustautuneen keski-ikäisen miehen osallistuminen uima-altaan ryhmäliikuntatunnille on levinnyt jo vuosia sosiaalisessa mediassa kuin häkä. Mitä omistautumista!

”Tämä mies tanssii paremmin kuin sinä”, yksi videoista on otsikoitu. Moni on kiinnittänyt huomiota myös siihen, miten ilahduttavan kotonaan mies on omissa nahoissaan.

Asennepappa

Tämän herrasmiehen tanssi on someklassikko ja pelastaa päivän joka kerta. Ei ihme, että tyypillä riittää vientiä!

Ihana kohtaaminen kujalla

Tämä vanha herra tanssi ensin itsekseen kujalla ilman minkäänlaista musiikkia. Autollaan hänet ohittanut Ryan Stanley halusi auttaa, joten hän pisti David Bowien Young Americans -kappaleen soimaan. Tässä tulos!

 

Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

Suomalainen mies

Tuulimyllyillä ei tehdäkään sähköä – ja 5 muuta syytä luopua tuulivoimasta

1. Röntgensäteily on terveellisempi vaihtoehto kuin linnunlaulu, koska siitä ei kuulu ääntä. 2. Radioaktiivinen jäte on turvallista, koska Me Naiset ei ole koskaan nähnyt sitä ilmassa. 3. Helsinkiläiset voivat tehdä energiansa itse vapaavalintaisella lähienergialla. 4. Suomalainen mies tietää, että talven paukkupakkasilla ei tuule, sillä suomalainen mies suhtautuu asiaan sekä järjellä, että tunteella. 5. Työmies Matti googlasi aivan oikein, että tuulimyllyillä pekkaroidaan veronmaksajien...
Lue kommentti
kokoomuslainen

Tuulimyllyillä ei tehdäkään sähköä – ja 5 muuta syytä luopua tuulivoimasta

Uskomatonta, millä raivolla nämä koulukiusaaja/vihapuhe-toimittajat kaikissa medioissa kävelevät hätää kärsivien ihmisten ylitse! Nujertaminen ja vahingonilo näyttävät olevan heille suurinta nautintoa. Putkosen juttujen pääsisältönä eivät todellakaan olleet lepakot. Toimittajien ja muitten satiirikkojen kannattaisi perehtyä asiaan ja kuunnella uudelleen Putkosen tuulimyllyohjelmat. Asiantuntijatkaan eivät niissä väitä 100%:sesti, etteivätkö nämä Suomen jättiläismyllyt voisi aiheuttaa...
Lue kommentti

 

Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.