Valitsimme imagoa kohottavan ruokaohjeen jokaiselle puolueelle.

Antti Rinteen pekonipastasta, nyt jo tuttavallisemmin Antti-pastasta, tuli alkuviikosta mediahitti – ei tosin kovinkaan myönteisessä mielessä. Reseptissä on muun muassa 800 grammaa pekonia (siis viisi pakettia), 800 grammaa juustoraastetta ja 6 desilitraa kuohukermaa. Sen epäterveellisyyttä, kalorimäärää ja jopa ilmastovaikutuksia on paheksuttu laajasti.

Mutta viheliäisin on lihaisan, valkoisen heteropastan imagovaikutus: Antti-pasta on äärimmäisen tyylipuhdasta äijäruokaa, ja äijäpuolueen mielikuvastahan demarit ovat yrittäneet pyristellä eroon jo kauan.

Poliitikko, älä siis sorru samaan virheeseen, vaan valitse tästä listasta imagoasi edistävä resepti.

Kokoomus: Pulled pork -sandwich ja Lidlin Deluxe-sarjan jälkiruoka. Tiedättehän, miten poliitikot seuraavat trendejä laahaavan myöhässä. Samaan tapaan kuin 55-vuotias maalla asuva sukulaistäti, joka on lukenut lääkärissä vuoden vanhaa naistenlehteä.

No, nyt poliitikot ovat kuulleet pulled porkista, entinen trendipuolue kokoomus ensimmäisten joukossa.

Koska kokoomus on myös koko kansan työväenpuolue, jälkiruoka haetaan Lidlistä, sillä sehän on ihan okei. Tosin siitä luksusvalikoimasta.

Vihreät: Oikeaoppinen ilmastoateria koostuu tietysti keitetystä kotimaisesta ohrasta sekä lantusta, mutta tuollainen ateria vain maistuu pahalta ja pierettää.

Vihreiden on myös korkea aika näyttää olevansa oikea puolue eikä vain kasa apuhippejä, joiden yli voi kävellä koska vain ja vielä peruuttaa päälle.

Vihreiden ohje on spelttipizza, jonka päälle tulee pari ohutta siivua kotimaista, ilmakuivattua kyyttöä, rucolaa sekä juustoa, jonka törkeän hiilijalanjäljen voi korvata lahjoittamalla rahaa vihreän ehdokkaan kampanjaan.

Sdp: Millä tämän pekonisydänkohtauksen nyt korjaisi? Hmm, eivätkös naiset tykkää salaatista? Demarit ovat vähän kuin koko maan ketjuravintola, josta kaikki saavat kaikkea, mutta kukaan ei mitään hyvää. Täydellinen demariresepti on nachosalaatti. Siinä on salaattia (naiset), jauhelihaa (miehet) ja nachoja (nykyaika).

Keskusta: Voittajan lihakeitto. Siinä ei ole juureksia lainkaan, liha on fileetä eikä mitään lapaa, ja ohje on silti perinteinen suomalainen arkiruoka.

Perussuomalaiset: Persujen nimikkoruoka on tietysti Hesburgerin ateria. Se on sopivasti ei-etninen ja maanläheinen, eikä sitä tarvitse valmistaa kotona, koska eikös sellainen gourmet-askartelu ole kulttuuriväen hommia.

Vasemmistoliitto: Myös Paavo Arhinmäki on ehtinyt antaa SAK:n Hyvää työtä Suomi -sivustolle oman reseptinsä kasvismakaronilaatikosta. Tosin se on aivan liian hippi ohje, joka toki nuoleskelee kaupunkilaisia punavihreitä, mutta karkottaa vasemmistoliiton perinteiset kannattajat. Niinpä ohjeen kylkeen lisätään grillimakkara, ja se soijarouhesössö on siis vain makkaran lisuke.

Kristillisdemokraatit: Ehtoollisleipä on tunnetusti onneton lituska, ja viiniä saa hädin tuskin kielenkärjellisen, joten moderni kristitty varustautuu jumalanpalvelusmenoihin brunssieväin. Kristillisten kirkkobrunssiin kuuluu croissanteja, briejuustoa, viikunahilloa, tuoreita mansikoita, tuorepuristettua appelsiinimehua sekä hyvää, ranskalaispaahtoista kahvia. Eväätön, tule vain lähemmäs, niin murretaan sinulle pala voisarvea.

Rkp: Roseeksi paistettu ankan rintafilee ja lehtikaalilisuke. On kuulkaa ihan turha ruveta mielistelemään itäistä piirakka- ja laatikkoväkeä.

Lue myös:

Tämä lehtikaaliherkku päihittää avokadopastankin

Valitse puolueesi tästä

Nainen, tsekkaa vaaliohjelmista ainakin nämä

Kylpyhetket ja lemmikit ovat erikseenkin mukavia – yhdessä vastustamattomia. Näiden videoiden avulla päivästäsi tulee hetkessä parempi!

1. Mopsi hemmoteltavana

Pieni mopsin pentu rakastaa kylpemistä – etenkin hierontaa kylvyn aikana. Äskettäin Youtubeen lisätty video on kerännyt miljoonayleisön parissa viikossa sosiaalisen median kanavissa.

 

2. Löytökissa pesulla ensimmäistä kertaa

Vettä ja kissoja ei ole ihan helppo yhdistää, mutta pieni kissanpentu ei voi pesulleen mitään. Ensimmäistä kertaa vesipesussa oleva pienokainen näyttää nauttivan – tai sitten alistuvan – tilanteessa.

Lue myös: Nyt on söpö! Tatuoitu mies kuivattaa pientä kissaa hiustenkuivaajalla

 

3. Minipossun pesupäivä

Pea-minipossu rakastaa omistajiensa mukaan kylpemistä, mutta inhoaa samppoopesua.

 

4. Minisiilin kelluva tyyli

Vaikka piikikkäällä minisiilillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä virran vietäväksi, kerälle vetäytyvä pallero kelluu makoisan näköisesti.   

 

5. Shibaklassikko

Vedessä ja ilmassa uimatyyliään esittelevä shiba inu on jo klassikko. Esitys on yksi tunnetuimmista eläinkylpyvideoista.

Näillä herroilla riittää asennetta.

Poliisin huikea Beyoncé-veto

Joukko puhelimia nousi ilmaan, kun paikallinen poliisi tanssi Beyoncén tahtiin high schoolin tapahtumassa Yhdysvaltojen Virginiassa perjantaina. Pian tanssivideot levisivät hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Formation-hittiä antaumuksella tulkitsi Deuntay Diggs, 31. Poliisi paljastaa Buzzfeedille, että on kova Beyoncé-fani.

Diggsin muuveja katsellessa iskee akuutti tarve päästä tanssilattialle.

 

Diggs kertoo Buzzfeedille, että on Staffordin kunnan ensimmäinen avoimesti homo apulaisseriffi ja ensimmäinen avoimesti homo kadetti Virginian sotilasoppilaitoksessa. Nyt hän kiertää puhumassa muun muassa poliisin työstä.

 

Kuva, jonka Deuntay Diggs (@diggsdt) julkaisi

Jotta hyvä mieli pysyisi yllä, keräsimme muita miehiä, jotka ovat hurmanneet nettikansan tanssiliikkeillään. Katso ja nauti!

Jammailevat liikennepoliisit

Tanssivat poliisit ovat ihastuttaneet vuosien varrella myös liikenteessä. Miljoonayleisön keränneelle videolle on koostettu liikennepoliisien parhaita esityksiä. Todellinen piristys iltapäiväruuhkassa!

Alaskalaisittain töistä kotiin

Alaskan Ketchikanissa asuava Justin Lawrence Hoyt tanssii supersuositulla videolla Alicia Keysin No One -kappaleen tahtiin.

Lukemattomilla giffeillä ja viraalipätkillä on kuvattu alaskalaisella Alicia Keys -tulkinnalla tunnelmia, kun lähtee töistä – varsinkin perjantaina. Video on katsottu YouTubessa lähes miljoona kertaa, mutta siitä on kiertänyt myös monia versioita sosiaalisessa mediassa, joten todellisuudessa katselukertoja on vielä rutkasti enemmän. Ei ihme, sillä tuleehan tanssista väistämättä hyvälle tuulelle!

Video on myös suomalaisille erityisen samastuttava, koska mies tanssi loskan keskellä. Ehkä tästä mallia siihen, miten suhtautua syksyn tuleviin keleihin?

Uima-altaan zumba-mies

Muistatko vielä, kun kaikki kävivät zumbassa? Monet tunneista taisivat vaihtua crossfitiin ja joogaan, mutta tämä zumba-henkinen tulkinta ei kuole koskaan. Speedoihin sonnustautuneen keski-ikäisen miehen osallistuminen uima-altaan ryhmäliikuntatunnille on levinnyt jo vuosia sosiaalisessa mediassa kuin häkä. Mitä omistautumista!

”Tämä mies tanssii paremmin kuin sinä”, yksi videoista on otsikoitu. Moni on kiinnittänyt huomiota myös siihen, miten ilahduttavan kotonaan mies on omissa nahoissaan.

Asennepappa

Tämän herrasmiehen tanssi on someklassikko ja pelastaa päivän joka kerta. Ei ihme, että tyypillä riittää vientiä!

Ihana kohtaaminen kujalla

Tämä vanha herra tanssi ensin itsekseen kujalla ilman minkäänlaista musiikkia. Autollaan hänet ohittanut Ryan Stanley halusi auttaa, joten hän pisti David Bowien Young Americans -kappaleen soimaan. Tässä tulos!

 

Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.

Suomalainen mies

Tuulimyllyillä ei tehdäkään sähköä – ja 5 muuta syytä luopua tuulivoimasta

1. Röntgensäteily on terveellisempi vaihtoehto kuin linnunlaulu, koska siitä ei kuulu ääntä. 2. Radioaktiivinen jäte on turvallista, koska Me Naiset ei ole koskaan nähnyt sitä ilmassa. 3. Helsinkiläiset voivat tehdä energiansa itse vapaavalintaisella lähienergialla. 4. Suomalainen mies tietää, että talven paukkupakkasilla ei tuule, sillä suomalainen mies suhtautuu asiaan sekä järjellä, että tunteella. 5. Työmies Matti googlasi aivan oikein, että tuulimyllyillä pekkaroidaan veronmaksajien...
Lue kommentti
kokoomuslainen

Tuulimyllyillä ei tehdäkään sähköä – ja 5 muuta syytä luopua tuulivoimasta

Uskomatonta, millä raivolla nämä koulukiusaaja/vihapuhe-toimittajat kaikissa medioissa kävelevät hätää kärsivien ihmisten ylitse! Nujertaminen ja vahingonilo näyttävät olevan heille suurinta nautintoa. Putkosen juttujen pääsisältönä eivät todellakaan olleet lepakot. Toimittajien ja muitten satiirikkojen kannattaisi perehtyä asiaan ja kuunnella uudelleen Putkosen tuulimyllyohjelmat. Asiantuntijatkaan eivät niissä väitä 100%:sesti, etteivätkö nämä Suomen jättiläismyllyt voisi aiheuttaa...
Lue kommentti

 

Kaikki epäolennaiset-jutut löydät täältä.