Suomi on paratiisi naisille! #epäolennaiset #menaiset

A video posted by Me Naiset (@menaiset) on

 

Yksimonistamiehistä

Nainen voi syödä viinirypäleitä sohvalla – ja 5 muuta syytä, miksi Suomi on naisille paratiisi

Suomi on naisille turvallinen siksi, että suomen naiset ovat kantaneet vastuuta ja vaivannäköä ihan julmetusti suomen eteen, niin sodissa, kotona, opetuksessa, työelämässä kuin avioliitoissakin, mutta eniten lastensa ja muidenkin lasten eteen. Siinä samalla on rakastettu itsekkäät miehetkin terveiksi, tai ainakin lääkärin pakeille.
Lue kommentti

Spinnerin eli pienen ja pyörivän suosikkilelun voi tehdä itse lähes ilmaiseksi.

Alkujaan keskittymishäiriöstä kärsiville kehitetty fidget spinner eli sormihyrrä on tämän kesän hittilelu. Helsingin Sanomat kertoo, että moni kauppa on myynyt jo kaikki sormihyrränsä loppuun. Vimpaimen perään on kyselty jo huhtikuusta lähtien, ja tyypillisin ostaja on noin 10-vuotias poika.

– En ole yli 15 vuoden kauppiashistoriani aikana todistanut yhtä isoa suosiota minkään tuotteen kohdalla. Spinnereitä voisi verrata jojo-buumiin, kertoo pelikauppa Konsolinetin kauppias Juho Korkeaoja Helsingin Sanomille.

Kolmen siivekkeen hyrrästä on erityisen paljon iloa heille, jotka kärsivät levottomuudestaan tai joille keskittyminen on vaikeaa esimerkiksi tarkkaavaisuushäiriön vuoksi. Pikkuhyrrä kehitettiin alun perin rauhoittamaan mieltä: sen avulla esimerkiksi paikallaan istuminen on helpompaa, kun kädessä on jotain, jota voi hypistellä ja näpertää.

Moni voi saada iloa jo siitäkin, että pääsee askartelemaan itse hyrränsä. Internet on täynnä tee–se–itse-videoita, joiden avulla voi rakentaa kotitekoisen fidget spinnerin. Kaupasta ostettuna lelu maksaa alle kymmenen euroa, mutta nokkelimmat tekevät sen itse ilmaiseksi kierrätysmateriaalista.

Erityisesti teini-ikäiset pojat ovat innostuneet hyrrien tekemisessä, ja suomalaistenkin hyrräaskartelijoiden videoita on katsottu nyt Youtubessa satojatuhansia kertoja.

Useimmat käyttävät fidget spinneriinsä vanhoja laakereita sekä muttereita ja yhdistävät ne kuumaliimalla:

Myös pikaliimalla, pahvilla ja vaikkapa pienimmillä kolikoilla voi rakentaa oman stressilelunsa:

Fidget spinnerin osien valmistaminen on onnistunut myös 3D-printterillä:

Lähetä kuvasi!

Oletko sinä tehnyt fidget spinnerin itse tai saanut käsiisi valmiin hyrrän?

Lähetä kuva sormihyrrästäsi ja kerro, missä tilanteessa käytät sitä.

Meikkivloggaajat ja Instagram-tähdet ovat kehitelleet jo pitkään mitä hullumpia meikkaustapoja.

Meikkivoiteen levittämisestä eli blendaamisesta on tehty taidetta. Vielä jokin aika sitten jokainen meikkivideoiden tekijä tuntui käyttävän Beautyblenderiä eli pisaranmuotoista meikkisientä. Sittemmin välineurheilu on karannut käsistä.

Ja mitä kummallisuuksia sitten on nähty? Meikkivoidetta on levitetty muun muassa keitetyllä kananmunalla, tomaatilla, sukalla, hehkulampulla, terveyssiteellä, kengänpohjalla ja kondomin sisään laitetulla meikkisienellä. Uutena käänteenä trendissä on meikkivoiteen pursottaminen kämmenselän sijaan puhelimen takakuorelle. Toivottavasti pestylle sellaiselle.

Halusimme laittaa pökköä pesään ja innovoida vielä parempia välineitä, joilla meikistä tehdään loistelias. Suosittelemme kuitenkin harkitsemaan tarkkaan, ennen kuin otat neuvostamme vaaria. Tässä muutama ehdotus:

Tietokoneen hiiri. Tehtävään soveltuisi varmasti myös näppäimistö – ainakin jos tavoitteena on ällöjen bakteeripesien käyttö meikkaamisessa.

Siideritölkki. Tässä yhdistyvät kaikki parhaat asiat: viileys, pyöreys ja sileä pinta. Kannattaa yhdistää perjantai-illan etkoiluun – saa hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Kaulin. Myös pullasuti ja nuolija kelpaavat. Puuterinkin käytössä on toimiva baking-tekniikka, joten miksei kokkaamista voisi yhdistää myös meikkivoiteen levittämiseen?

Ilmapallo. Itselle mieluisaa kokoa on helppo säädellä puhaltamalla lisää ilmaa tai päästämällä sitä pois.

Hamsteri. Mitä pörröisempi, sen paremman tuntuman kasvoille saa. Muista pestä käytön jälkeen!

Näiden ideoiden jälkeen nämä Instagramin meikkivideot tuntuvat toki vanhanaikaisilta, mutta kannattaa katsoa:

 

EGG BLENDING SPONGE I have seen loads of beauty hacks using different things as blending sponge like 🍅, kitchen scourer, pads even condoms (I would have loved to try that but I would have to answer loads of questions from hubby lol) so I took it a notch by using a HARD BOILED EGG 🍳 Sienna had a filled day laughing so hard she said 'oh Mummy you are crazy and I love it' lol. Well anyway did it work YES it did, would I use it again hmmmm MAYBE . Would you try this hack? Yes or No. What you think? Let me know what other Instagram Beauty Hack you have tried and it actually worked for you. Do enjoy the video. Press Play my loves 💋❤❤❤❤ 🎼Shape Of You - Ed Sheeran #houseofsienna #shimycatsmua #universodamaquiagem_oficial #undiscovered_muas #hudabeauty #wakeupandmakeup #peachyqueenblog #motd#tudoparachicas#strictlytutorials#likeforlike#sdeventsworld#followforfollow#fakeupfix#highlightandcontour#makeupvideoss#makeupartist #liveglam#1minutemakeup#tutorials#tutorial#makeupforbarbies#instagram#makeuptutorial#makeupdolls#ibeautybar#livetutorial#makeup#makeuptutorialsx0x @makeupforbarbies @buzzfeed #beautyqueens4ever

Henkilön E S T H E R -- G B U D J E (@houseofsienna) jakama julkaisu

 

APPLYING MAKEUP WITH A CONDOM?! The video is now on my youtube channel. 😂🙈Link in my bio. _ After posting this video i found out that @lvixxen did the applying makeup with a condom first. Credit to her _ I came up with this idea because of that i love using a sponge. But it absorbs so much product. With using the condom around it HAHA it doesnt absorb any product and it applies super smooth! ________ @anastasiabeverlyhills brow pro palette (used Ebony) & modern renaissance @labelle_uk @amadea_dashurie matte liquid lipsticks Vamp Addict & Pink Latte & Nude Souffle (used on lips and eyes) @yourlashesofficial lashes Nasira @girlactik matte bronzer cabo @gorgeouscosmeticsofficial conceal it light natural @motivescosmetics shimmer powder Bombshell @zwitsalofficial baby powder @contourcosmetics all day spray @lorealmakeup infallible 24h foundation ___ Brushes @anastasiabeverlyhills 7B, A25, A3, A28, A23 @sigmabeauty F25, F66 @motivescosmetics powder @realtechniques sponge ____ @wakeupandmakeup @hudabeauty @eyelive4beauty @shimycatsmua @maryhadalittleglam @allmodernmakeup @slaysolutely @makeupforbarbies @thebeautybombb @nikkietutorials

Henkilön LAILA • TAHRI (@lailatahri) jakama julkaisu

 

On ihmeellistä olla ihminen – ainakin jos miettii näitä asioita.

1. Et ole koskaan nähnyt itse omaa naamaasi. Vain kuvia ja heijastuksia siitä. Tätä kun oikein alkaa ajatella, alkaa ihmetellä, miksi ylipäätään otamme painetta omasta ulkonäöstämme.

2. Näet joka hetki oman nenäsi, mutta aivosi eivät reagoi siihen. Iso tai pieni, kyömy tai pysty, who cares?

3. Et voi hengittää ja nielaista samaan aikaan. Joko tuli kokeiltua?

4. Jos nipistät sieraimesi kiinni sormilla, et voi hyräillä. Ihme homma, mutta totta.

5. Oikea kätesi ei ole koskaan elämässäsi koskettanut oikeaa kyynärpäätäsi.

6. Kun mietit omia aivojasi, aivosi ajattelevat itse asiassa itse itseään. Kun luet tämän lauseen, tapahtuu juuri niin.

Lähde: buzzfeed.com

Laura Ala otti puhuttelevan kuvan perjantaisella kauppareissullaan.

”Ensimmäinen kesäpäivä ei muuta mitään. Suomalaiset tarvitsevat heidän henkilökohtaisen tilansa.”

Näin helsinkiläinen Laura Ala kirjoitti Facebook-kuvansa yhteyteen perjantai-iltana. Kuvassa näkyy raitiovaunua odottavia ihmisiä Aleksis Kiven kadun pysäkillä Alppilassa.

Ja se näkymä kertoo paljon suomalaisten luonteenpiirteestä ja varsinkin jonotuskulttuurista.

Henkilökohtaisesta tilasta, niin sanotusta ”turvavälistä”, pidetään kiinni jopa kesällä: ratikkapysäkin ihmiset seisovat todella kaukana toisistaan.

– Ainahan sitä sanotaan, että kesä ja lämmin ilma saavat suomalaisetkin ulos ja avautumaan. Mutta tässä tapauksessa kesä ei taida olla vielä tarpeeksi pitkällä, Laura kertoo Me Naisille.

”Tilanne kuvaa niin hienosti suomalaisia.”

Ennen kuvan ottamista Laura oli tulossa kaupasta. Tilanne, jonka hän bongasi kotipysäkiltään, toi mieleen viime vuonna sosiaalisessa mediassa levinneen kuvan. Siinä suomalaiset odottavat kyytiään samanlaisilla turvaväleillä talvimyrskyssä.

Mutta hei, nyt Helsingissä on sentään kesä – ja perjantaina meni hellerajakin rikki monella paikkakunnalla. Helposti sitä ainakin luulisi, että lämpö muuttaisi meidät edes vähän sosiaalisimmiksi.

– Jotenkin se tilanne kuvaa niin hienosti suomalaisia, vaikka samalla toivoisi, että oltaisiin vähän sosiaalisempia, Laura sanoo.

Lähetä kuvasi

Oletko sinä huomannut samanlaisia tilanteita, joissa suomalaisuus näkyy oman tilan vaalimisena ja epäsosiaalisena perusolemuksena?
Lähetä kuva alla olevaan galleriaan.

Lukijasisällöt