"Mä olen ihan someraivona." Kuva: Shutterstock
"Mä olen ihan someraivona." Kuva: Shutterstock

Someäitejä syyllistettiin onnistuneesti kaupungin tilaamassa kampanjassa. Me toivomme lisää someraivomainoksia!

Meni niin hyvin putkeen se edellinen mainoskampanja. Saatte käyttää näitä ilmaiseksi, koska olemme iloisia veronmaksajia!

Lokki kakkaa länsimetron toimitusjohtajan päähän. Tässä ei haluta mitenkään syyllistää toimitusjohtajaa, vaan herättää miettimään, voisiko omassa toiminnassa olla jotakin korjaamista. Lokki symboloi Kauppatorin lokkeja, jotka nappaavat ruuan ihmisen kädestä. Onko siinä ihminen veronmaksaja ja lokki pelkkä lokki, vai kenties jotain muuta. Vähän sekavaa eikä mikään liity mihinkään, mutta panee ajattelemaan!

Äiti työntää vaunuissa Guggenheimin museota. Äiti ja nainen on siis hylännyt lapsensa, koska kannattaa ennemmin Guggenheimin museota. Museo on vallannut lapsen tilan äidin elämässä, lapset eivät enää opi mitään elämäntaitoja, ja Suomi romahtaa ja vajoaa maankuoren sisään vuonna 2030. Isät ja miehethän eivät mistään kulttuurihörhöilystä välitä.

Lapsen napannut korppi laskeutuu Malmin lentokentälle. Jos Malmin lentokenttä lopetettaisiin, mihin korppi voisi laskeutua? Lentäisikö se lapsi nokassaan Venäjälle ja lapsesta kasvaisi Putin-nuori? Vai olisiko Malmille rakennettu päiväkoti, jossa lapsi saisi laadukasta varhaiskasvatusta, joka suojelisi häntä poissaolevalta äidiltä? Tämä on vakava asia, jota on hyvä pysähtyä pohtimaan.

Jättiläisorava syö pyöräilijän. Pyöräilijä ajaa liian kovaa ja aiheuttaa useita vaaratilanteita Mechelininkadulla autoille ja jalankulkijoille. Hietaniemen hautausmaalta alkaa kuulua raskasta töminää ja geenipähkinöillä ruokittu jättiläismutanttiorava tömistelee esiin ja syö pyöräilijän. Ohjaajana Lars von Trier. Someraivotakuu!

Elämässä on joskus pakko ottaa riskejä. Toisinaan se kannattaa, toisinaan ei.

Joskus elämässä sattuu noloja asioita suunnittelematta. Lue niistä täältä. Mutta toisinaan sitä tulee ottaneeksi tietoisen riskin silläkin uhalla, että siitä jää kiinni.

Nämä asiat nolottavat, jos niistä jää kiinni:

 1. Hississä pieraiseminen.
 2. Koiran kakkojen jättäminen naapurin pihalle.
 3. Lidlin kassan vedettäminen siitä, että tomaatit ovat ulkomaisia, vaikka on varsin hyvin tiennyt sujauttaneensa pussiin kalliimpia kotimaisia tomskuja.
 4. Baarijonossa etuileminen.
 5. Netflix-pettäminen.
 6. Fiksun esittäminen. Joskus tulee nyökyteltyä pokkana asioihin, joista ei tiedä mitään. Viimeistään jatkokysymysten kohdalla on parempi vain tunnustaa.
 7. Nenän kaivaminen työpaikalla.
 8. Alushousujen nyppiminen pois persvaosta julkisella paikalla.
 9. Kun harjoittelee täydellistä repliikkiä eksälle tai esimiehelle ja asianosainen sattuu kuulemaan sen.
 10. Masturbointi työpaikan vessassa.
 11. Vessapaperirullien varastaminen baarista.

 

Vierailija

Saako maitopurkin ottaa takarivistä? Testaa, osaatko kauppaetiketin

Iloisesti otan aina tuoreimmat tavarat kaupasta.Maidot ja leivät taka rivistä ja kalan kyseessä ollessa kysyn että onko jotain tuoreempaa vielä kylmiössä... Tämä johtuu siitä että käyn kaupassa kerran viikossa ja joskus väli on puolitoistakin viikkoa.. Eihän kukaan voi vaatia että maanantaina ostan maidon jossa viimeinen myyntipäivä on tiistaina.. Joisinko sitten loppuviikon hapanta maitoa tai olisinko ilman???
Lue kommentti