Tyrnilohi (8/8)

Anne Kiuru

8-10 annosta
400 g kylmäsavulohiviipaleita
2 rkl tyrnimehua ( 100 %, makeuttamaton)
1 tl murskattua roseepippuria
3/4 dl hienonnettua sipulia
1/2 dl hienonnettua tilliä
1 prk (200 g ) ranskankermaa
ripaus suolaa
muutama roseepippuri ja tillin oksa koristeeksi
Leikkaa lohi pieniksi kuutioksi, mausta tyrnimehulla ja pippurilla.
Lisää ranskankerman joukkoon hienonnettu sipuli sekä tilli. Lisää lohikuutiot joukkoon, sekoita. Maista, lisää seokseen tarvittaessa suolaa. Anna makuuntua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
Koristele tillillä ja roseepippureilla. Tarjoa saaristolaisleivän tai keitettyjen perunoiden kanssa alkupalana.
Helppo, yksinkertainen, maistuva, kelpaa kaikille perheessä. Itse kehittelemäni ohje.

Kommentit (0)