Vanhaa mustaa

Kalastajan vaimo

& lahjakorttia Ellokselle!

Heippa hei :) Ihan nopeasti ajattelin raportoida edes yhdestä tän viikon asusta... Ja sekin on vanha äitiysmekko (asos.com). :P Jeps. Oikein mukavan löysä tosta vyötärön kohdalta. ;)

Olen ollut pikkusen väsynyt viime aikoina. Olen kai tosi huono sanomaan sitä ääneen, joten ei siitä sen enempää. Jotenkin kai tottunut ettei mulla ole aikaa eikä mahdollisuutta olla väsynyt. Mutta tää viikko on vaan ollut paha; työpäivien lisäksi treeniä joka päivä (omia ryhmiä ja vielä ekstrana buukattuja koululuokkia), pikkuinen flunssa ja mies tietty poissa. Päivällisiä vaikeustasoltaan max . italianpataa (nam), mut nekin palanut pohjaan. Heh.

Vaikken ehkä oikein osaakaan väsymystä sanoa tai apua pyytää, olen loistava jättämään kaikki ekstrahommat (lue: pyykit ja tiskit ja sen sellaiset) pois. Siis huomaamaan oman väsymyksen ja ihan rentoutumaan illat tekemättä mahdollisimman vähän - ettei liikaa stressiä pääse tulemaan. Ajattelin nyt vaan sanoa; siksi tämä blogikin vähän hitaammin on päivittynyt, mutta eipä täällä yhtään mittään hätää ole. :))

Ja hei, huomenna olisi vapaa (jippii & juhuu & yksi kasvohoito) ja kai se mieskin sieltä jossain vaiheessa iltaa tulee auttelemaan. (Toivottavasti jonkun kukkakimpun kanssa niin saadaan viikonlopputunnelmat heti kohdilleen.) 

Nyt tulin oikeastaan vain sanomaan edelliseen Ellos -postaukseen liittyen, että arvon yhdelle teistä 100 euron lahjakortin Ellokselle! Että jos kiinostuitte vaikkapa ed. postin tuotteista, niin tässä tulisi vähän avustusta hankintaan! :) Kommentoithan taas boksiini, jos lahjakortti kelpaisi.

 

Hienoa perjantaita nuppuset, jakselkaahan! <3

 

Ps. Paljettijakku ja villasukka -voittajat joutuvat odottamaan huomiseen; olen pahoillani... Mutta nähdään huomenna, varmaankin Halloween -merkeissä kun olen luvanut täällä sellaista pientä innostunutta lapsilaumaa kestitä ja kasvomaalata. Tulee siis oikein tarpeeseen pieni vapaahetki aamupäivällä. :P

 

>>
Kommentoi  604

Saahan jo vähän...

Kalastajan vaimo

...fiilistellä joulua?

*yhteistyössä Elloksen kanssa*

 

Heippa taas! :) Ihan aluksi; aika harvoin näitä yhteistyöpostauksia teen eikä tarvitse pelästyä että alkaisin tekemäänkään, mutta tällä kertaa teki mieli vähän fiilistellä joulua tähän väliin. :) Kirjoitella joulusisustuksesta. Sopiihan, saahan jo...? 

No, en ole mikään hirmuinen joulusisustaja tai koristaja vaikka itse joulusta kovasti nautinkin. Joulun odotuksesta ennen kaikkea. En kuitenkaan oikein välitä joulukoristelusta enkä osaa esimerkiksi punaista juuri käyttää... Ne harvat (joulu)koristeet mitä meiltä löytyy, ovat kullan, hopean ja kuparin värisiä. Tai puuta. Kukkafriikkinä pidän "koristeena" kovasti myös esimerkiksi hyasinteista; niistä tulee niin täydellinen joulufiilis -sekä vähän kaikista yksinkertaisista sammal- ja havukoristeista. 

En ehkä muutenkaan vaihtele sisustuselementtejä kovin usein, vaan ostan kotiin aika harkiten tavaraa. Sellainen pelkkä joulutavaran ostaminen tuntuu siis vähän luonnottomalta mulle -tykkään, että kaikkea voi pitää esillä ja käyttää koska vain, ympäri vuoden. 

Tässäkin listassa on  mun mielestä vähän sellaisia juttuja; joulu antaa vain ehkä hyvän (teko)syyn hankkia kotiin jotakin uutta ja "puhdasta", koristaa kotia jollain ekstralla. 

Ihanaa aikaa tämä loppuvuosi; kimalluksesta ja kodin lämmöstä nauttimista!

Laitan vielä loppuun listan tuotteista, jos kiinostuitte:

Missy -linnut / Lamppu / tapetti / lampaankarva / Clean -kynttilä / Day Homen lyhty & lyhty / Day Home -matto / Ellos -matto / tuikkuastiat / verhotanko / pöytäkuusi / lampaankarva

 

Kimalluksesta ja lämmöstä puheenollen; next coming up paljettijakun ja villasukkien voittajat, joten pysykää kuulolla. <3

>>
Kommentoi  8

Sunday the z-day

Kalastajan vaimo

happy & hikinen

Paikalla innokkaana tuntia ennen muita. ^

 

Unohdin kääntää kelloja. Ja koska mieskin oli yön kalassa ja nukkui koko aamupäivän, ei mulle ollut kukaan järkevä aikuinen sanomassa lähtiessäni et kello on hei oikeasti liian vähän. Olen joskus tosi taitava sulkemaan kaikki tällaiset "pikkujutut" ajatuksista ulos silloin, kun on vähän liikaa ajateltavaa. Kuten viime jouluna kun ajettiin täältä Tukholman satamaan, enkä ollut rekitsteröinyt tietoa Ms Amorellan korjauksesta telakalla. Niin siellä satamassa sitten ihmeteltiin autossa koko päivä ajettuamme.

 

No tulivat ne muutkin sitten vihdoin. <3

 

Himpan hikisenä vessatauolla.  ^

Rrrakastan olla hikinen! :P

 

Johan yrittää venytellä tyttöjen kanssa. Tai no siis venyttelee!

 

Tauoilla mietittiin että eikö voitaiskin pyytää

noi alakerran jalkapallopojat mukaan.

 

Awesome tanskalainen jammeri Liv Holm.^ Kaikkea sitä tässä elämässä onkin oppinut; kuten ymmärtämään tanskaa.

 

Kaikki kuvat eivät olleet ihan julkaisumatskua. "Opsis" tai "Oisan" kuului useammankin otetun kuvan yhteydessä. Tämä seuraava sen sijaan oli oikein edustava:

Happy & hikinen, vihdoin autossa ja pian kotimatkalla.

 

***

Joku kyseli tovi sitten, että mikä saa ihmiset jatkaman zumbaa, että saako siitä kunnon treenin. Siis saa! Itse en ole oikein neljään vuoteen muuta harrastanutkaan kuin zumbaa; no vähän lihaskuntoa oman kehon painolla ja vähän juoksemista. Zumba on kuitenkin niin monipuolinen laji; hiki lentää, tunnin aikana käytetään koko kroppaa; käsiä, vatsalihaksia, reisiä ja pakaroita tehokkaasti. Ennen kaikkea zumba on ryhmäliikuntatunti, josta nauttii koko tunnin. Koko ajan tulee jotain uutta; uusi salsa, uusi reggaeton, uusi loistava biisi ja uudet kuviot. Sitä ei tulla vain suorittamaan tuloksia toivoen ja kelloa katsoen. Koskaan ei mieti et okei nyt olen valmis, nyt voi lähteä kotiin. Tunnin aikana kokee usein iloa, onnistumista, asennetta; siitä saa niin paljon enemmän kuin vain treenistä. Ja jos asiakas sanoo odottaneensa zumbaa koko viikon; että se on viikon kohokohta... Silloin tuntuu jo siltä, ettei antoisampaa työtä voisi ollakaan.

No okei, tiedän. ;) Joku muu on sitä mieltä että salitreenistä saa niin paljon enemmän kuin muusta treenistä. Toinen väittää että koripallossa on enemmän tunnetta kuin missään muussa lajissa. Yritän ymmärtää. ;) Mut tää on mun <3.

 

Kolmen tunnin jälkeen :) ^

 

Tärkeintä on löytää se ilo, into ja polte. Se tunne, että sun tekee mieli vaan hyppiä.

Etsikää innostunut ohjaaja ja menkää kokeilemaan. Muistakaa että teillä on Suomessa vaikkapa yksi ihan maailmanluokan supertaituri Anssi.

Ja joka tapauksessa superisti energiaa alkaneeseen viikoon! Sunnuntai on muuten mun mielestä viikon paras treenipäivä. Siitä saa toisaalta niin rauhan kroppaan, hyvän olon vaikka viikonloppu onkin ohi -ja toisaalta ison annoksen energiaa alkavaan viikkon.

Yksi meidän eilisen biisejä tässä; Dasoul feat. Maggio: Vamonos Pa La Calle:

 

>>
Kommentoi  11

Paljettijakku vai villasukat?

Kalastajan vaimo

what's your luxury

nahkahousut Nikkie* / nilkkurit Bianco / jakku ja silkkipaita Gaarud & Houge*

 

Hei, vähän luksusta lauantai-iltaan. :) 

Kysymys kuuluupi jotta kumpi Sinulle on luksusta; villasukat vai paljettijakku. Moni varmasti mieluusti vastaisi molemmat, eikö? Minä ainakin. Mutta nyt sun on valitettavasti valittava, jos jompaa kumpaa mielit. :)

Tämän paljettijakun olen saanut norjalaiselta Gaarud & Hougelta ja kuvasin sen perjantain asuun vaikka jakku kotiin jäikin. Aivan superylellinen yksilö, mutta valitettavasti kokoa M ja mulle siis reilu. Teidän onni, sillä ajattelin arpoa sen (raskain sydämin) yhdelle teistä. Jakussa on aivan ihana leikkaus; huomaatteko, että se on takaa vähän lyhyempi? Aivan sairaan kaunis jakku ympäri vuoden. Todellinen koru.

Jakun vastapainoksi arvon yhdelle myös ehkä maailman ylellisimmät kashimr-villasukat! Nämä ovat ehdottomasti mun suosikit ja noh, haluan ilahduttaa jotakuta teistäkin moisella pienellä arjen ylellisyydellä. 

Vaikkapa kiitoksena siitä, että olette siellä. Että jaksatte käydä. Että teitä tulee lisääkin. Vaikka mulla on etenkin viime aikoina ollut aika hidaskin tahti tän blogin kanssa. 

Piristyksenä teille lokakuun loppuun. :) 

Kommentoi vaan kumpi; villasukat vai paljettijakku. :))

 

Ps. Nahkahousut ovat muuten täällä Norjassa aika suosittua hollantilaista Nikkie -merkkiä, kovasti olleet käytössä pehmeytensä ansiosta. Kannattaa tutustua jos nahkahousuja kaipailette. 

 

 

>>
Kommentoi  1170

Good old dagens

Kalastajan vaimo

päivän asua siis vaan

 

 farkut Gina Tricot / jakku Soaked in Luxury / korvikset Accessorize / huivi By Pias Design*

 

 

Hupsista miten on nyt myrtsi ilme ekassa kuvassa! Suokaa anteeksi. Joskus oikein ihmettelee itsekin että toltako näytän jos olen ihan normaalisti. Sorry live-kanssaihmiset -täällä blogissahan voi (yleensä) valita hymyillä. Niin että ilmeet onneksi paranivat loppua kohden.

No mutta, tähän työpäivän päätteksi dagens. Ihan vaan vanha kunnon päivän asu eikä muuta. Vanhat kunnon Gina Tricot farkut ja vanha kunnon kesäjakku -tällasia kesäisiäkin Chanel-jakkuja voi hienosti pitää sisävaattena vielä syksynkin; heittää tarvittaessa ohuen villahuivin lämmikkeeksi.

Hyvä että ehti edes kuvata työpäivän (ynnä muun) päätteksi, alkavat nämä illat tulla taas vähän nopeammin etteen. Tai no, täällä on kyllä koko päivän ollut melkoisen harmaata. Että kynttilöitä vaan kotona esille ja kämpän siivousta vähän useammin kuin kesällä niin kyllähän täällä pimeässä sisälläkin viihtyy. <3

Mun mielestä muuten meidän pohjoisen ihmisten pitää ehdottomasti saada elää vähän hitaammin tää pimeä vuodenaika. Ihan kuten etelän ihmiset pitävät siestaa (meinasin kirjoittaa fiestaa) kuumimpaan vuorokauden aikaan, pitäisi meidänki ottaa huomioon tämä pimeys ja ihan luvalla hidastella.

No, nyt se ois taas puikot käsiin eli neulemeditoimaan sohvalle! 

Ole muuten vastanut kolmen viimeisimmän postauksen kommentteihin; jos joku vaikkapa kaipaili vastausta. :)

Hyvää yötä ja leppoisaa, hidasta torstaita! <3

 

 

>>
Kommentoi  9

Syysvaatteita myynnissä

Kalastajan vaimo

Heippa. :)

Se olisi taas sesonkimyyntiä, eli syysvaatteiden kierrätystä. Tällä kertaa mukana on myös lastenvaatteita; niitä kun tuli muutama oikein hyvä, uuden kodin ansaitseva ja kestävä vastaan kaappeja siivotessa. 

Laitan vaatteet taas myyntiin Facebookiin -ja taas pahoittelen niille, joilla FB ei ole käytössä; tämä on mulle helpoin keino.

Suurin probleema tällä kertaa on ollut päättää mihin tuottoa lahjoitetaan... Keväällähän Lääkärit ilman rajoja sai vajaan 400 euroa (wohou!) ja melkein nytkin ebolan levitessä ja järjestön tehdessä (jos mahdollista) entistäkin tärkeämpää työtä, tekisi mieli lahjoittaa samaan paikkaan. 

Päätin nyt kuitenkin tällä kertaa lahjoittaa puolet myynnin tuotosta norjalaiselle Kirkon hätäavulle, joka parhaillaan kerää varoja puhtaan veden puolesta. Tällä hetkellä kehitysmaissa käytetään -etenkin lapset (tytöt) ja naiset käyttävät- aivan liikaa aikaa aivan elintärkeän veden hakuun. Lähimmille kaivoille saattaa olla monen tunnin kävelymatka ja tiet paitsi kivuliaita kävellä, myös vaarallisia. Tyttöjä poimivat sitten matkanvarrelta niin aikuiset miehet kuin krokotiilitkin... huoh.

 

 

Puhdas vesi ja kaivojen läheisyys on siis paitsi elintärkeää, se myös edistää niin terveyttä ( ja ehkäisee ebolan kaltaisten epidemioiden syntyä) kuin koulutustakin, joten valitsen tällä kertaa Norjan kirkon hätäavun ja veden (täältä voi kurkata lisätietoa).

 

 

1) Odd Mollyn villainen jakku. Koko 1, vastaa hyvin kokoa 36.

2) Odd Mollyn söötti tunika, joka oli pitkään mun lemppareita, mutta nyt ollu niin kauan käyttämättä, että ansaitsee uuden kodin. Koko 1, mutta venyväinen, sopii 36-38 -kokoiselle.

3) Marlboro Classicin ihana suklaanruskea neule. Koko 36.

4) Reiman karvalakki (tekokarvaa) lapsille. Sopii 5-8 -vuotiaille. Ollilla on sama, muuten en luopuisi! :) Supersöpö.

5) Odd Mollyn iki-ihana väripilkku ja ilopilleri. Täyttä villaa, lämmin kuin mikä. Nepparikiinnitys. Koko 3 eli mulle ikävä kyllä liian reilu; ei tule käyteytksi niin paljon kuin ansaitsisi. Sopii parhaiten 38-40 -kokoiselle.

6) Vilan violetit nahkajäljitelmähousut. Tykkään kovasi, mutta nyt on nahkahousuja sen verran, että yksistä on pakko luopua. ;) Koko S.

7) Vilan satiinisen pehmeä, suloinen paitis. Väri kaunis vaalea ruusukulta. Blogissa olen kutsunut tätä "Mickan -paidaksi" Solasidanin Mickanin mukaan. Menee niin juhlassa kuin arjessakin. Kaunis kuin koru! Koko 36-38.

8) Saint tropez -paljettihame. Tykkään kovasti myös paljettihameista, mutta koska näitäkään ei montaa kappaletta ehdi tässä mun elämässäni käyttämään, niin laitan tämän eteenpäin. Koko S.

9) DAY Birger & Mikkelsen neule. Aivan ihana, mutta jopa tämä S-koko on mulle valitettavasti liian iso. Suosittelen M tai L -kokoiselle -tai 38-40.

10) Benetton fleece- vuorillinen tikkitakki tyyilikkäälle pikkumiehelle (tai miksei tytölle). Koko 82cm.

11) Miniatyre Copenhagen -talvipuku. Niinikään pehmeällä fleecevuorilla varustettu, armeijanvihreä laatupuku. Ei ole mennyt Ollin käytössä miksikään. Ainolle nyt liian iso, joten myyntiin menee. Todella hyvä puku! Koko 110 cm, melko reilu.

12) Bershka -villakangastakki, jonka ostin Barcelonasta viime vuonna. Kokomerkintä L/40, mutta vastaa ennemmin kokoa M. Mulle kuitenkin liian reilu. Kaunis, naisellisen ryhdikäs takki, todella hyvä leikkaus! Tuplarivi nappeja edessä.

13) Beck Söndergaardin pöllöhuivi, 50% villaa, 50% silkkiä. Suuri, mutta ohutta neulosta.

14) ChillNorwayn ihanan chill hupparimekko/tunika. Koko S.

15) MeMini by Kristine Vikse villapaita 7-vuotiaille (Olli ei suostu käyttämään :/) Koko 122cm 

16) Name It -lasten villapuku 100% villaa. Koko 92cm.

17) H&M ja Unicefin lasten villakangashousut. Pehmeän harmaat. Koko 116cm.

18) ChillNorwayn pehmeä armynvihreä syystakki irroitettavalla vuorilla. Reilu S-koko, sopii 36-38 -kokoiselle.

19) ChillNorwayn villapalmikkoneuletakkki. Koko S.

20) MeMini by Kristine Vikse -housut henkseleillä. Koko 116cm. Nämä ovat vajaamittaiset; tarkoitus olla pohkeeseen asti ylettyvät Emil-kesähousut :), mutta suosittelen pienemmälle pojalle (esim. 92-98cm) -käyttöikä meillä oli useamman vuoden!

21) Lexingtonin vauvan tähtipeite.

 ***

Useamman tuotteen ostajalle olen aina antanut ihan tuntuvia alennuksia, joten  jos useampi tuote vaan kiinostaa niin suosittelen lämpimästi yrittämään! Tuoteista voi tarjota Facebookissa; klikkaa tuotekuvauksista. Hinta alkaen 5 euroa sis. postikulut.

Kysymyksiä voi esittää tähän tai FB-kuvien yhteyteen. 

Huutokauppa päättyy torstai-iltana klo 18. Toivottavasti löydätte jotain kivaa uutta syyskaappiin! :)

 

 

>>
Kommentoi  16

Sunnuntaisapuskaa

Kalastajan vaimo

& Etelä-Norjaa

 

villakangastakki ja nilkkurit saatu Henri Lloyd / neule Zara / samettihousut Part Two

 

 

Sellaista kuului meidän sunnuntaihin. Kuvat saavat tällä(kin) kertaa puhua puolestaan, mulla on kiire vielä toviksi kullan kainaloon.

Niin, sunnuntai. Mitä siitä. Yksi pieni yövieras ja sen jälkeen ihan vapaata menoa. Pitkä lenkki kosteassa meri-ilmassa ja kunnon pihvipäivälllinen päälle. Toi meidän kalastaja kun rakastaa lihaa; joskus on pakko sitäkin siis. ;) Noin isosta t-bonesta riittäisi kyllä tässä porukassa vielä viidennellekin syöjälle; kukaan muu meistä ei ole suuri lihafani. Meitä on kai vähän pilallehemmoteltu hyvillä kalapäivällisillä... <3

Tunnelmallisen hämärää sunnuntai-iltaa & maanantaiaamua teille. Sinulle. :)

Nauttikaahan sateenropinasta ja hämäryydestä. 

Energiaa ja raikasta ilmaa täältä iso lähetys! :))

 

 

>>
Kommentoi  9

Perjantaita pehmoliivissä

Kalastajan vaimo

 

Hupsis, mikä viikko. Rankkoja työjuttuja, mies omissaan. Perjantai tuntuu oikein kivalta. Eilen kuvittelin siivonneeni, mutta mutta. Olohuoneen laittia (ja monet muutkin paikat) olivat (taas) täynnä paperilentsikoita; pari seitsemänvuotiasta täällä on ihan hulluina tekemään noita lennokkeja! Olli katsoo youtubesta lentsikantaittovideoita ja koristelee ne sitten teksteillä ja piiroksilla. Yksi on papukaija-racer täynnä papukaijan ja sulkien kuvia ja toinen joku ihan oikean niminen sotalentsikka (en minä niitä muista) oikeine teksteineen.

Tullut ehdotomasti äitiinsä; rakastin pienempänä origameilua; piirtämisestä puhumattakaan. :)) Hyvä Omppu.

 

 villamekko ChillNorway (vanha) / huivi Cubus / liivi omatekemä / nilkkurit Laura Bellariva

 

Perjantaita on lämmitelty karvaliivin kanssa, nyt sitten vähän  karkkia masuun ja kultsin kainaloon. :) Kivaa perjantaita teille kanssa! :) <3

 

Ps. Pitkästä aikaa vielä yksi leppoisa zumbafilmi koska noi tekstit! Ne saavat hymyilemään. :)  

 

 

>>
Kommentoi  11

Ihan vaan tiistai-iltana

Kalastajan vaimo

melkein spassa :)

 

...Meidän pikku saunassa joka talon ostaessamme oli sellainen pikkuinen kylmä perunavarasto. Samat panelit siellä on seinissä vieläkin. Ja betonit. Ja sama kellarinurkkaus se on. Mut nyt se on mun spa.

Joku jätti niin ihanan saunakommentin viimeksi, että päätin että tiistaina treenien jälkeen mekin. Ihan vaan tiistai-iltana. Koska joskus, jos on rankka viikko, on vaan pakko valita rentouttavia juttuja hyödyllisten sijasta. Täällä on aika kamala sotku mut ei kyllä harmita yhtään tää priorisointi tällä kertaa. Lapsetkin nukahtivat heti saunan jälkeen.

Kuvissa näkyy tuotteita, jotka ovat tällä hetkellä käytössä, joten sanonpa niistä sanasen käyttöjärjestyksessä. Ja yleensäkin ihonhoitorutiineista.

-Patykan Cleansing oil. Hyvä tuote; mun iholleni sopii puhdistusöljyt paremmin ja etenkin näin syksyllä ja talvella kun iho kuivuu, ovat kaikki vaahdot aivan liian kuivattavia.

-Konjac Sponge! Tää on aika uusi tuttavuus, jonka sain vähän puolivahingossa loppukesästä kokeiluuni... Se oli rakkautta heti. Kyseessä on siis 100% luonnollinen pesusieni, valmistettu konjac -kasvin juuresta. Ihon voi puhdistaa joko puhdistusaineen kera tai pelkällä vedellä; joka tapauksessa sieni hieroo kasvot puhtaaksi ihanan tehokkaasti ja vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa. Sienihieronta kuorii myös varovasti kasvojen ihoa ja on etenkin näin syksyllä ja talvella pehmeä keino poistaa sitä kuivaa, kuollutta ihosolukkoa pois pinnasta. Mulla ainakin tuntuu usein epäpuhtaudet syntyvän siitä pintakuivuudesta ja kevyt kuorinta on ihan must. (Kurkkaa lisätietoa sienestä hyvanolonmaailma.fi)

-Cliniquen Exfoliating scrub on myös ollut jo vuosia vakiotuote, mun iho vaan tykkää kovasti näistä kuorinnoista .etenkin talvisiakaan. Tämä tekee ihon heti heleämmäksi, todellinen pikakaunistaja -ja loistava/välttämätön tasoittaja itseruskettavan voiteen alle.

-Saunan jälkeen laitoin vielä Iroisen ihanan Instant Beauty Maskin; mikä tahansa kasvonaamio tietysti käy, mikä vaan sulle sopii. Lopuksi kosteusvoide ja/tai seerumi.

-Paketin viimeistelee Chanelin itseruskettava, jos oikein haluaa itseään hemmotella (ja vähän vähentää kasvojen joka-aamuista kalpenemista ;)). Soleil Identite on niinikään jo vuosia ollut mun lemppari. Siitä jotenkin jää vain sellainen terve hehku, ei mitään suurta "rusketusta" kasvoille. Todella mieto, kevyt tuote.

Sellainen oli aika hyvä tiistai-illan spa. :) Mullahan ei ole luonnostaan mikään hyvä iho ja siinä näkyy heti kaikki syömiset ja väsymiset ja stressit. Sitä on siis pakko vähän muistaa. Noin yleensä uskon ihonhoidossa sisäiseen kosteutukseen, eli ihon pitää parhaiten terveen ja kimmoisannäköisenä mm. riittävä vedenjuonti ja hyvät rasvat (pähkinät, avokadot, öljyt), mutta toki tuotteillakin saa jotain aikaan.

Yritän suosia mahdollisimman luomupohjaisia tuotteita (näistäkin Iroisen, Patykan ja Absolutionin tuotteet on aikoinaan saatu tai ostettu Jolie.fi:sta.), koska niissä tuntuu olevan eniten niitä oikeasti vaikuttavia, luonnollisia raaka-aineita eikä tule niin paljon levitettyä vieraita aineita kroppaan.    

Sellaisia. Lämpiä tunnelmia sateiseen syyspäivään. :) Muistakaa että meillä suomalaisilla on tällainenkin kimalteleva valopilkku pimeneviin syysiltoihin; norjalaisten mielestä sauna on jotain ihan luksusta ja todellakin kylpylämeininkiä. ^^   

 

>>
Kommentoi  13

Viikonlopun kimallusta

Kalastajan vaimo

paljetteja & villaa

neule Heart of lovika FABista saatu / hame Vila / nilkurit Laura Bellariva / riipus Wilhelmine

 

Hummeria ei saatu (merellä oli sen verran ukkosmyrskyt ettei ketään huvittanut lähteä nostamaan pyydyksiä), mutta tuli se illallinen siitä huolimatta! Lammaspataa ja sen sellaista. Ja hyvää seuraa.

Löysin muuten (suosikkikenkämerkkini) Laura Bellarivan nilkkurit puoleen hintaan tovi sitten, joten innostuin nyt kuvailemaan niitä hummereiden sijasta. ;) Niin hyviä kenkiä, että. Jos jostain löydän alesta/ secondhandina niin aina on kyllä pakkoa ainakin harkita ostoa.

Ja lauantain asua toki; tykkään kovasti tollaisen rennon yksinkertaisen ja vähän askeettisen neuleen yhdistämisestä ylelliseen paljettihameeseen. Näyttäviä paljetteja on niin paljon helpompi käyttää kun yläosa on vaatimaton... Tällaisissa koti-illanistujaisissa etenkin. (Ja mitä tässä nyt ketään huijaamaan, enköhän olisi ravintolassakin ennemmin tällainen kotoisa villapaita-tyyppi. :P) 

No niin, nyt vielä sunnuntai-illan viimeiset hetket sohvalla nautiskellen... Kimallusta uuteen viikkoon!

Hmm, pakko sanoa että kuulostaapa jotenkin tosi kaukaiselta ajatukselta... ;) No, kimallusta vaikkapa kynttilän valojen muodossa, onhan tässä lokakuussakin vaikka mitä valopilkkuja! <3

>>
Kommentoi  18