Perjantai-iltana

Kalastajan vaimo

~ystävyydestä & yksinäisyydestä~

 

En ole koskaan ollut hirveän sosiaalinen; tai tarvinut isoja ympyröitä tai olla menossa koko ajan. Mun mielestä on ihan (tosi) okei olla yksin ja olen kai ihan pikkasen erakkoluonne. Viihdyn toki isoissakin porukoissa, mutta silloinkin olen aika hiljainen ja kuuntelen mielelläni muita. 

Pari hyvää ystävää mulla on toki silti aina ollut. Pari sellaista, joiden olemassaoloa arvostan hautaan asti ja joiden puolesta olen valmis tekemään aika paljon; joille pystyn puhumaan kaikesta ja joiden salaisuudet pidän. Muutama sellainen, joiden seurassa olen viettänyt monta iltaa, joita arvostan vuosien kuluessa vain enemmän ja enemmän. (Terveisiä siskolle ja Saloon. :))

Uuteen maahan muutettuani olen toki joutunut kokeilemaan yksinoloa vähän yli omien mukavuusrajojeni ja toiveideni. Paitsi että puoliso on aina ollut paljon poissa, myös kavereita on ollut vaikea saada. Olen kai oppinut vähän niinkuin kantapään kautta, että ilman ystäviä ei pärjää eikä mikään elämässä voita merkityksellään toisen ihmisen fyysistä länäoloa.

Blogihan on tuonut oman mausteensa tähän ja ehkä saanut minut tiedostamaan vielä hiukan selkeämmin, ettei tietokone ja elämä sosiaalisissa medioissa saa koskaan voittaa oikeaa ihmisseuraa. Olen vannonut, että kavereiden tapaaminen ja pyynnöt (perheestä puhumattakaan) tulevat aina ensin, enkä ainakaan ala esittämään internetissä, että mulla olisi kivempaa kuin oikeasti on. Olen pelänyt ihan oikeasti, että elän vähitellen elämää blogin kautta huomaamatta miten paljon istun yksin koneella ja kuvittelen olevani cool tyyppi.

Olen vannonut, että menen kullan kainaloon ennen kuin kirjotan facebookiin miten kiva ilta sen kainalossa on. 

Sain tänä iltana yllättäin kaverin kylään ja maistelimme vähän lempparisiideriäni Somersbytä, mutta koskapa olen saanut siiderit Menaisten kautta, on tämä nyt siis alkoholia sisältävä mainos ja joudun poistamaan some -nappulat! Onpa outoa! Sellainen on kuulemma laki nyt. Ette voi tykätä. :)

Mutta hei, jaetaan Salsanamit vihdoin! Muistatko osallistuneesi Salsanami -arvontaan? Viisi onnekasta saa Salsanamin kotiinsa; osuiko kohdalle:

 

Juu ehdottomasti haluaisin :)

Elisa VII

***

Voih,olisipa kiva piristys arkipäivään töissä lasten kanssa. Peukut ja ukkovarpaat pystyyn!

***

Onpa siellä kevät jo pitkällä, täällä tullaan pian perässä, kun lämmintä ja kosteaa ollut. Ihanaa!

Päiväkotiin lähtisi levy minunkin mukana, sinne kun ei talo tarjoa uutta musiikkia tiukennettujen resurssien takia...

Aurinkoista kevättä!

Elina

***

Oi kuinka piristävä lastenlevy. Kunpa arpaonnea olisi nyt kerrankin!

- nanna

***

Levy kuulostaa siltä, että sille olisi kova kysyntä meidän perheessä. ;)

Aurinkoista kevättä!

Anu

***

 

Nähdään pian! :)

 

 

>>
Kommentoi

Tämän viikon poncho

Kalastajan vaimo

& yksi jälkiruoka

 

 

Tulen kesällä ihan varmalla käyttämään hattu-poncho yhdistelmiä; molemmat vaatekappaleet ovat kovasti makuuni. Tässä on By Piasilta Amsterdamin reissussa saamani poncho ja huivi, jotka ovat nyt olleet koko viikon päällä... (hattu Accessorize) Ja saattavat muuten mennä vielä pötköön ensi viikonkin jollen jaksa vaihtaa. Tämä viikko on ainakin ollut sellaista kiirusta että samat vaatteet vaan niskaan ja menoksi. Tällainen villa-kashmir -sekoitteinen poncho on kivan lämmin vileillä ilmoilla, mutta sopvivan ohut ja ilmava kesälläkin. Ihku. Helppo, huoleton, tyylikäs. Kiitos. :)

Toinen juttu mistä olen tällä viikolla tykänyt ihan ekstrana on mansikka - ananas - banaani - hedelmäsalatti höystettynä pellavan, auringonkukan ja sesamin siemenillä. Tähänhän voi heittää mitä tahansa siemeniä tai vaikka pähkinärouhetta, mitä nyt näkkärin leipomisesta sattuu olemaan jäljellä. :)

Kolmas juttu, jonka voisin mainita tältä viikolta oli Hidasta elämää -blogin Älä usko ajatuksiasi ja tunteitasi väsyneenä -artikkeli. Tiedättekö sen tunteen kun uni ei oikein tule ja jotenkin alkaa sängyssä vääntämään jotain aika pientäkin (tai jopa olematonta) ongelmaa ihan kuristavan kamalaksi? Kun  lopulta alkaa tuntua siltä, ettei koko elämällä ole mitään merkitystä, jollei ongelma korjaannu? Ja jos nouset sängystä, käyt avaamassa jääkaapin ja juomassa lasillisen maitoa, on ongelma hetkessä kutistunut taas nyrkkiin mahtuvaksi pieneksi harmiksi. Huomaat että jääkaappi on paikoillaan ja elämäkin todennäköisesti jatkuu.

Tai joskus aamuisin kun heräät; ne kaksi ensimmäistä minuttia. Kun mietit että näin aikaisin herääminen on ihan epäinhimillistä. Kun pää on ihan pimeä ja ainoa ajatus on elämän ja kaiken muun kuin nukkumisen turhuus? (Voin siis kertoa että täällä ei juuri harrasteta aurinkotervehdys-aamujoogaa tai mitään muutakaan sätelyä uuden päivän ensimmäisinä hetkinä. :'D)

Se on väsymystä se. Muista se. Ensi kerralla tiedä, ettei elämässä taida mikään olla niin hullusti. Olet vain väsynyt. Tee sille jotain. Tai odota ainakin pari minuuttia ennen kuin ajattelet.

Mutta älä usko itseäsi väsyneenä.

Hyvä neuvo. Ihanan lohdullinen artikkeli.

 

Hyvää perjantaita ja lähestyviä lepopäiviä! 

 

 

 

 

>>
Kommentoi  10

Kevyt kevät(kulma)meikki

Kalastajan vaimo

brows & blushes

Tässäpä tulee mun oma pieni kevätmeikki -how to. :)

 

Mun aamumeikki syntyy viidessä minuutissa eikä käytössä ole kovin montaa meikkituotetta, mutta panostan pohjaan ja hyvinvoivan näköiseen ihoon. Heti ekaan vaiheeseen tarvitaan siis kolme -neljäkin tuotetta jos laitan vielä meikkivoiteen (arkea tärkeäpiin tilanteisiin).

Koskapa mulla on aika suuria ihohuokosia (jotka kyllä hukkuvat aika kätevästi pisamien sekaan :P), levitän näihin ongelmakohtiin ihon ulkonäköä pehmentävää primeria. Esimerkiksi Diorin Pore Minimizeria. 

Primerin jälkeen meikkipohja, joka on tavallisesti Inikan tai BareMineralsin mineraalipuuteri. Lopuksi levitän jonkinlaista valokynää tai ns. peitepuikkoa tuomaan valoa kasvoille; katso allaoleva kuva:

 

Kulmista ja kulmameikistäkin tulee raikkaampi ja jotenkin tasaisempi ja huolitellumpi, kun kulmien ympäristö (etenkin alaosa) on kirkas ja vaalea.

 

Sain tovi sitten Lorealilta Brow barin; pienen välineistön täydellisen kulmameikin tekoon. Olin aluksi aika skeptinen enkä meinanut edes vastaanottaa moista turhaketta, sillä olen aina meikanut kulmat kynällä...

No, Brow kitin saatuani ei ole kynä heilunut. Tämä kuulostaa nyt tosi mainokselta, mutta tolla Brow Artist Genius Kitillä saa siis ihan oikeasti luonnollisemman kauniit kulmat kuin ne omat luonnolliset. :'D Hyvä että uskaltauduin tällaistakin uutta hulluutta kokeilemaan. ;) 

Täältä voit käydä katsomassa lisää lookkeja ja ideoita; näiden kanssa saa helposti vaihdeltua luonnollisten ja tosi rohkeidenkin kulmien välillä!

 

Kynään verrattuna kakkuväri ja sivellin toimii mielestäni paitsi siksi, että lopputulos on kaikkiaan luonollisempi, myös siksi, että se täyttää "tyhjät" kohdat paremmin ja muotoilee kulmat kauniimmin. Kit on ihan yllättävän helppo käyttää ja nyt parin viikon maalailun jälkeen tämä on mielestäni jopa helpompi tapa kuin kynällä piirtäminen.

Genius kitissä on siis 1) vaha ja 2) kakkuväri. Vedän samalla siveltimellä ensin vahan ja sen päälle värin; mitään vettäkään ei tarvita. Vaha muokkaa kulmat ja kiinnittää väriä, mutta viimeistelen yleensä kulmat myös joko ihan tavallisella geelillä tai sitten Blow Artist Plumperilla, joka sisältää muuten kuitua ja tekee kulmista runsaammat(!).

 

En ole välttämättä mikään ihan kamalan tuuheiden kulmien fani, vaikka se nyt trendikästä olisikin, mutta pidän luonnollisista kulmista ja pyrin nyppimään pois ihan vain pahimmat hajakarvat. Kulmat saavat olla luonnolliset ja vink vink; luonnollisen paksut kulmat myös yleensä tekevät yleisilmeestä nuoremman näköisen kuin ohueksi nypityt.

 

Poskipuna^  Love it. :) Kulmien lisäksi toinen mun meikkimust ympäri vuoden. Kesään en tarvitse mitään muuta meikkiä kuin kulmat, poskipunan ja ripset! En aina ehkä mitään, mutta meikkipäivinäkin noilla saa niin paljon aikaiseksi, että muuta ei tarvita. Siistit, selkeät kulmat vain rajaavat kasvot heti selkeämmän näköisksi.

Poskipunana mulla on Isa Doran persikkainen sävy (joku Peach), mutta haaveena (ja seuraavana listalla) on kyllä luomumpi vaihtis eli joko tämä Kjær Weis tai Zuiin persikkainen. :)

 

Vanha kulmamallihan on varmaankin monelle tuttu, mutta kerrataan sekin. :) Kauneimmalta kulman pitäisi näyttää silloin kun se alkaa pisteestä, joka on suorassa linjassa sieraimen ulkoreunasta ja silmän sisänurkasta piirretyn viivan kanssa. Kulman korkein kohta tulisi olla pisteessä, joka kohtaa sieraimen ulkosyrjän ja pupillin ulkosyrjän muodostaman linjan. Kulman tulisi vielä päättyä pisteeseen, joka muodostaa linjan sieraimen ulkoreunan ja silmän ulkoreunan kanssa. 

 

Sellaista tällä kertaa, kivaa keskiviikkoa! :))

>>
Kommentoi  9

Kansallispuku

Kalastajan vaimo

17. mai

^Päivän päätteksi.... ei enää letti ihan parhaimmillaan. :)

 

Syttende mai eli toukokuun 17. Eilisiä tunnelmia siis viikon alkuun!

Norjan kansallispäivä. Norjan iloisin päivä.

Päivä, joka alkaa klo 07 kanuunanlaukauksilla (heräsin, mutta onnistuin nukkumaan kahdeksaan kuitenkin). Päivä, jolloin moni pukee ylleen kansallispuvun; naiset etenkin.  Pâivä jolloin lapset saavat syödä niin monta jäätelöä kuin jaksavat.

17. mai on vähän niinkuin suomalainen vappu, paitsi että se on ensisijaisesti lasten juhla eikä siihen kuulu juurikaan alkoholi -shampanjalasillinen tosin tekee ihan hyvää hektisen päivän tiimellyksessä. 

Päivä alkaa usein paitsi pynttätymisellä (norjalaista kansallispukua saattaa kaikkine koruinen pukea päälle melkein tunnin), ensimmäisellä marssilla; lasten marssilla. Vanhempien on siis toimitetettava jälkikasvunsa marssipaikalle ja asetuttava itse kadun varteen. 

Lasten marssia "häiritsee" usein paikallisten abien (norjaksi russ) hyökkäys; nuoriso metelöi ja jakaa "russekortteja" eli pieniä käyntikortteja, joihin on kuvattu abia niin kuvallisesti kuin sanallisestikin ja usein hyvin humoristisesti. Abit tunnistaa koko kevään ajan kaduilla punaisista, sinisistä tai mustista abihaalareista ja lapset ryntäilevätkin hulluina pyytämään korttia aina abin nähdessään. Ollilla taitaa olla nyt pari sataa korttia. Kevään kuumin juttu on siis russ. Ainakin ala-astelaisille. Abien keväinen riehunta hiljenee kansallispäivän jälkeen.

 

Norjassa tytöt saavat usein kansallispuvun (norjaksi bunad) ripillepääsyn yhteydessä -se on hyvin arvokas, joten kaikilla ei siihen välttämättä ole varaa, mutta toisaalta puvulla on niin vahvat perinteet että siihen yleensä saadaan rahat kassaan -tai se peritään suvun muilta naisilta.  Kansallispukua käytetään oma rippijuhlan jälkeen paitsi kansallispäivänä, myös aina muissa juhlissa kuten häissä, kastejuhlissa ja rippijuhlissa. 

Olen siis jo monta vuotta täällä miettinyt että oma kanssallsipuku pitäisi olla; tovi sitten kysäisin täällä blogissa olisiko jollakulla sellaista mulle. Kiitos kaikille sähköpostia, kuvia ja vinkkejä laittaneille!! Hyviä tarjouksia tuli paljon, mutta paädyin ostamaan tämän kauniin Sakkola-Rautun puvun, joka tuli omasta kotikaupungistani ja siksi voitti kaikki muut tarjoukset.

Oma kansallispukuni sai juhlapäivänä tosi paljon kehuja ja tuntemattomatkin (ne, jotka eivät jo tieneet, että olen suomalainen ;)) kävivät kyselemässä mistä "bunadini" on kotoisin. Monelle tämä arkinen, koruttomampi suomalaispuku oli raikas näky ja itse rakastan etenkin tota hiuspantaa! Joten jos sulta löytyy kansallispuku kaapista, ota käyttöön. :) Arvokas, perinteikäs juhla-asu.

Ja mun paras 17. mai. Oli pala Suomea mukana. *Ylpeä*

 

>>
Kommentoi  33

Amsterdamin reissussa

Kalastajan vaimo

studiota, hotellia, tunnelmia

Kiitos hyvästä reissusta Pia, Marit ja Paulina! Ihan mielettömän taitavia, luovia,  mukavia, lahjakkaita, tanssivaisia, hauskoja ja hulluja naisia! :P Voisin tehdä tätä teidän kanssa ihan joka viikko! :D

 

Pyöräliikenne on etenkin aamuisin todellinen nähtävyys. Vanhemmat vievät lapsiaan tollaisissa koreissa; parhaimmillaan lapsia kyllä seisoi(!) vielä tarakallakin.

Yövyimme viime reissullakin Hotel Teunissa, jonka sijainti on oiva tähän aamuruuhkan seuraamiseen aamupalalla.

 

 

Kuvauksia ja Paulinan stailaamaa studiota, johon me  kaikki olisimme voineet muuttaa asumaan. Huoh.^

 

Ei kyllä ehditty shoppailemaan...

 

Yövyin tällä kertaa yhden yön myös Hotel De Hallenissa, joka yllätti tosi positiivisesti. Monet hotellit olivat aivan loppuunmyytyjä (tai kalliita) ja päädyin rauhallisemmin sijaitsevaan De Halleniin ilman suurempia odotuksia. Mutta vau. Respassa ystävällinen komea nuori mies totesi että mun huone onkin sitten hotellin kivoimpia - olin varanut halvimman löytämäni, joten väsyneenä hymähdin mielessäni että niinhän ne kaikki sanoo. Tai että niin ne varmaan sanoo kaikille. Mutta jestas. Siis kyllähän koko vanha halli tyylikäine huonekaluineen oli vaikuttava, mutta kyllä nautin. Paljonkohan toi vanhan ratikkahallirakennuksen huonekorkeus oli? Viisi metriä?

 

Amsterdamissa on kuulemma tapana jättää tarpeettomat huonekalut ym. kadulle. Että siitä saa ottaa. Toi keinutuoli näytti vähän sellaiselta. Oisin ottanut! Ja penkinkin. Ja maalanut turkoosiksi ja koristellut värikkäillä tyynyillä.

 

Nyt on kyllä nenä niin pysyssä että hupsista. Jos nyt en kauheasti harrasta niitä kännykkäselfieitä, niin ei kyllä kannata näitä peiliselfieitäkään (ai kauhea). Eniten innoissani taisin olla kylpyammeesta, joka ei sijainut kylpyhuoneessa. Vaatteet olivat samat koko reissun (lukuunottamatta niitä kymmeniä, joita kuvattiin ;)).

 

Ihan De Hallenin vieressä sijaitsi hollantilaisen luomuruokaketjun Marqtin myymälä (kannattaa käydä!!!), joten hain iltapalaksi luomumehua, luomukarkkia, luomuviiniä ja luomusipsiä. Vain mehun ja karkit ehdin nauttia ennkuin tuli uni. :D  Kyllä iltaisin on ollut ihan valmista kamaa ja vielä tänäänkin.

 

 

Kirjoittelin sen verran paljon omia Amsterdamin vinkkejäni marraskuussa, etten lisää tähän sen kummempaa. Etenkin kun tällä kertaa oli jotenkin vielä vähemmän aikaa kierrellä kaupunkia. Tuntuu kuitenkin vieläkin siltä, etten ole saanut ollenkaan tarpeekseni! Paljon on näkemättä ja hitsi, yöelämäkin ihan kokematta. ;)

Nämä ovat vähän sellaisia reissuja, että kun hotellilla kysytään onko kyseessä loma- vai liikematka, vastaan loma. Samalla tajuten että hitsi enkö kuitenkin ole töissä - aamusta iltaanhan tässä painetaan. Ja jos joku kysyy mitä me studiolla teemme, tekee mun mieli vastata, että en minä oikeastaan tee tällaista. Että olen vähän niinkuin vain jotenkin kummallisesti mukana tässä.

Ja kuitenkin, ihan oikeasti olen. 

Ihana, ihmeellinen reissu, mutta niin on ihanaa olla back in kullan kainalossa kotona perjantai-iltanakin. <3

>>
Kommentoi  9

Viikonlopun bilemekko

Kalastajan vaimo

iloa viikon keskelle :)

 

Bloggaamisen sivutuotteena, vähän vahingossakin syntyneitä plussia ovat ehdottomasti kaikki nämä mekontekijät, joihin olen ehtinyt blogivuosieni aikana tutustumaan. Ja joita ilomielin esittelen eteenpäinkin. Eli jatketaan nyt vielä ihanilla mekoilla! :) 

Muistatteko vielä, kun viime kesänä postailin tallinnalaisesta Bless This Mess -merkistä? Ihastuin tyttöjen vaatteisiin kovasti; Leela ja Mia suunnittelevat ja ompelevat kaiken itse Tallinnassa eivätkä hinnatkaan (käsintehdyiksi!!) vaatteiksi huimaa. Tytöt ovat lisäksi tosi kivoja ja Leelan kanssa jäimmekin pitämään yhteyttä, hän kun puhuu sujuvaa suomea. 

Tovi sitten Leela lähetti mulle tämän kuolaamani Babushka -mekon (jei :))). Ihan rehellisesti sanottuna; se on vielä parempi kuin kuvittelin. Kävin viikonloppuna työporukan illanvietossa mekon kanssa ja täytyy todeta että mekko taikoo kummasti pilkettä silmäkulmaan. ;) Eihän tän kanssa voi ihan vakavana olla.

Babushka -mekkoa (ja vähän muutakin BTM:ia) saa nyt suomeksi täältä.

 

Ja hei, seuraavaksi ehkäpä meikkijuttua tulossa, mut nyt on pakko kiiruhtaa kentälle ja lentsikkaan! Iloisen pirteää tiistaita ja sitä pilkettä silmäkulmaan. :) Tai niinkuin yksi kaverini facebookissa justiinsa harmitteli, että miksi nykyään miehet vaan etuilevat jonossa ja niin harvat flirttailevat ja ovat kohteliaita arjessa. :'D Sama pätee varmasti naisiin, että jos sitäkin yrittäis tsempata! :D Iloa & hymyä arkeen. <3

>>
Kommentoi  16

Äitinä tänä aamuna

Kalastajan vaimo

Ja -15 % <3

 

Tänä aamuna heräsin pieni pehmeä poski leukaani vasten. Pikkuinen pää, joka vielä mahtuu kainalon sisään. 

Maailman kaikkein paras tuoksu. Lapsen uninen pää, pehmeä tukka.

Maailman kaikkein kaunein näky. Nukkuva lapsi. Silmät rauhallisesti ummessa. 

Maailman kaikkein paras tunne. Pitää pienestä kädestä. Upottaa nenä pehmeään tukkaan. Nuuhkia ja hymyillä. Odottaa että pieni rakas herää. Avaa silmänsä, hymyilee.

Ja sanoo maailman kaikkein kauneimman sanan. Äiti. Tai mamma. Tai mitä kieltä puhutaankaan. Sillähän ei ole väliä. Eikä täällä tänään edes vietetä äitienpäivää (se on joskus helmikuussa), mutta eipä silläkään niin väliä vaikka muistaisin tänäänkin vähän ekstra kiitollinen noista pienistä kultakimpaleista olla. 

 

Maailman kaikkein tärkein tehtävä se on.

Antaa turvaa ja antaa rakkautta. Antaa hyvä elämä. 

 ***

 

Terveisiä etenkin omalle äidille siis. (Paketti on tulossa mut eihän me ajoissa taaskaan ehditty :P)

Ja meille muille äideille ja naisille lahjaksi: By Pias tarjoaa koodilla ÄITI3288 -15% kaikista nettikauppansa tuotteista tänään sunnuntaina. :) Jos jotain kesäpellavaa olette vailla niin nyt kannattaa käydä klikkaamassa koriin (ihan puoleenyöhön asti voitte shopata :P)! Mun Johanna -pallavamekkokin löytyypi sieltä. :)

 

 

>>
Kommentoi  6

Onni tulee tekemällä

Kalastajan vaimo

& vuoden eka raparperipiirakka

 

 

En oikeastaan tykkää  suoranaisesti puhua onnesta. Tai juu jollain tavalla, mutta siitä puhutaan niin paljon (-liikaa?). Että miten voisi tulla onnellisemmaksi ja mistä sitä voi hankkia. Johan tässä tulee vähän niin kuin hätä itse kullekin miettiä että olenko nyt varmasti onnellinen. Että elänkö nyt varmasti tarpeeksi hetkessä ja onko mulla just kaikki se mitä tarvitsen muutei vaan yhtään liikaa. Ja niin edelleen.

Veikkaan, että onnellisimpia ovat ne, jotka eivät ehdi tällaisia miettimään. ;) Ne, jotka elävät niin, etteivät ehdi miettimään onnellisuutta. Silloin on elämässä sopivasti sisältöä.

Olen varma, että onni tulee tekemällä. 

Hakkaamalla puita, kävelemällä töihin, tapaamalla ystäviä torilla, pilkkomalla salaattia, osallistumalla talkoisiin, halaamalla, istuttamalla kukkia, pelaamalla koripalloa.

Tekemällä asioita joista pidät -ja asioita jotka on vaan pakko tehdä. ;)

Tekemällä itse eikä arvostelemalla toisten tekemisiä.

Onni tuskin tulee niistä hetkistä, jolloin tuijotat seinään ajattelematta mitään, muka rentoutuen ja yrität sysätä sivuun kaikki tekemättömät asiat. Ne "pitäisi tehdä" -asiat. Tai niistä minuuteista ja kymmenistä minuuteista, jotka kulutat selaamalla puhelimen facebookia kolmanteen kertaan. ;) Ihmisen on hyvä tehdä ja hyvä tehdä yhdessä. 

-Ei välttämättä raparperipiirakkaa, mutta ollaan sitäkin tehty. ;) Vuoden eka - yksinkertainen ja aina maistuva ohje, mmm. Ja yhden pienen kesätaulunkin olen maalailut joskin nyt totean, ettei se passaa paikalleen lainkaan. Seinä kaipaa jotain suurempaa ja vaaleampaa. Seuraavaan projektiin siis! ;)

Ja haluatteko nähdä yhden kesäterassiprojektin, jonka haluan toteuttaa? Verhot terassille, coming up! ;)

 

(Kunhan saan miehen nikkaroimaan terassin ylle jonkinlaisen kehikon mihin noita kankaita saa roikkumaan. Hyvä senkin on tehdä. :P) Wait & see.

 

Hyvää, reipasta viikonloppua! Nyt piipahdan postiin huutispakettien kanssa ja lupaan a) vastata ed. postauksen kommentteihin b) arpoa Salsanamit pian c) satsata asupostauksiin!  Nähdään! <3

 

>>
Kommentoi  15

Viikonlopun kevätkuvia

Kalastajan vaimo

 

Ensinnäkin: kiitos runsaasta osallistumisesta huutikseen! Mun piti ottaa yhteyttä kaikkiin voittajiin tänä iltana, mutta sainkin yllättäin ystävän iltavisiistille ja yhteydenotot jäivät sitten huomiselle, pahoittelen! Mutta ollaan yhteksissä huomenna niin saadaan rahat ja paketit reippaasti liikkeelle! :))  Olen päättänyt siirtää väh. puolet tuotosta Punaisen ristin lippaan kautta Nepal-keräykseen (ja laitan kuitin tänne jos sellaisen tuolta saa). 

Yllä ihanan aurinkoisia ja keväisiä viikonlopputunnelmia; nyt sataakin sitten vettä vaakatasossa... Viikonloppuna käveltiin pitkin punaista mattoa keskellä kaupunkia, käytiin kahvilassa ja nautiskeltiin kavereiden seurasta. Ei hassumpaa ollenkaan! 

Huh, tämä ilta meni nyt höpötellessä (= aivot tyhjennetty) niin kirjoittelen seuraavaksi (ehkä) taas jotain järkevämpiä juttuja! :D 

Ei muuta kuin aurinkoista keskiviikkoa (ainakin sisäistä aurinkoa jos ulkona sattuu olemaan vähän harmaata)!

>>
Kommentoi  11

Keväthuutokauppa

Kalastajan vaimo

~ for Nepal ~

 

Nyt ois huutiksessa aika paljon kaikkea kivaa! Huh.

Huutis suoritetaan taas facebookin puolella ja allaolevista linkeistä pääsette katsomaan kutakin myyntikappaletta tarkemmin -sekä tarjoamaan. Kaikkien tuotteiden hinnat lähtevät 2 eurosta ja sisältävät postikulut. Huutis loppuu tiistai-iltana klo 18 suomen aikaa ja tuotosta vähintään puolet siirrän jonkin järjestön kautta Nepaliin; kerron sitten kun olen löytänyt parhaan tavan siirtää rahat. Katsotaan millainen summa kertyy. :)

Okei, kysymyksiä? 

Huutaa (ja tuotekohtaiset kysymykset esittää) voipi siis linkkejä klikkaamalla:

1) Lumoava suomalainen Lumoan -trikoopaita pitsikauluksella, koko s

2) Part Two Truly -shortsit koko 34 (reilut)

3) Odd Mollyn klassinen Grandma's coat koko 1 (36-38)

4) Chill Norway paljettineule koko s

5) BikBok hopeanvärinen tupsuketju

6) Soaked in Luxury raidallinen trikoohame koko s

7) Denim & Supply (Ralph Lauren) teepaita koko m

8) Cubuksen farkkushortsi romper koko 38 (toppi tulee kaupan päälle)

9) Eleven Paris Jim Morrison -teeppari koko s

10) Tommy Hilfiger trikoopaita koko s (reilu)

11) ChillNorwayn navyn sininen mekko koko s

12) Odd Mollyn puuvillajakku koko 0 (s)

13) Lindexin korkeavyötäröiset ohuet pussifarkut koko 36

14) Cubuksen kukkapaikkafarkut koko 36

15) Henri Lloydin venekaulusmekko koko s

16) H&M vekkihame koko m

17) Ralph Lauren aurinkolasit

18) Ray Ban Polarized lasit

19) Marimekko trikoomekko koko s

20) Punavalkokukallinen kietaisumekko "Camilla" koko m

 

Olen aina superonnellinen jos joku onnistuu huutamaan useamman kappaleen itselleen ja säästyn pakkaamasta 20 erillistä pikku nyyttiä, joten useamman tuotteen ostajalle mulla on ollut tapana pyöristää hinta ihan tuntuvasti alaspäin. Että onnea sitten vaan huutoihin. :)

Muille -tai siis kaikille- vielä sunnuntai-illan musaa ja minä puen itseni pikaiselle juoksulenksulle!

>>
Kommentoi  6