Kaksi koskettavaa

Kalastajan vaimo

luettua

 Ivana Helsiki toppi saatu Fabista

 

Viikonloppuna luin kaksi ei-kovin-merkityksellistä, mutta kuitenkin jotenkin just silloin ihan kyyneliin asti koskettavaa juttua. Tai varmaan oli joku herkkyysvaihekin päällä taas. :P

Onko kukaan teistä nähnyt kuvien kiharahiuksista naista ennen? Kyseessä on norjalainen Cecilie Skog; ammattiseikkailija, pohjoisnapavalloittaja ja vuorikiipeilijä. Sairaanhoitaja, joka on kuitenkin kiipeillyt koko elämänsä maailman hurjimmilla vuorilla ja menettänyt aviomiehensä K2:n valloituksellaan. Sellainen hirmuista intohimoa ja rauhaa säteilevä nainen, josta kertovat jutut luen aina lehdistä.

Kun nyt näin kuvan ja luin että Cecilie on löytänyt uuden rakkauden ja odottaa lasta, kostui silmät vähäsen. Tai ensireaktio oli kyllä, että noiden on pakko saada kiharatukkaisia lapsia! :D Ja sinisilmäisiä. :)

 

Toinen koskettava juttu oli kirje Planilta. Olen ollut kummi kai jonkun nelisen vuotta ja nyt Plan kertoi kirjeitse vaihtavansa mun kummilasta. Ihmettelin vähän, että voiko noin tehdä, mutta syy oli huippukiva.

Kummilapseni alueella on Planin tukemana perustettu ja rakennettu 20 terveysasemaa ja 72 koulua sekä koulutettu opettajia ja terveydenhuoltohenkilökuntaa. Kaupungin olot olivat siis kohentuneet niin paljon, että Plan siirsi voimansa naapurikylään, josta sain uuden kummilapsen; Ainon ikäisen tytön :'). Mikä sopii sinänsä oikein hyvin, että edellinen oli Ompun ikäinen poika. 

Tämä yhtenä hyvänä esimerkkinä jos joku vielä epäröi eikä oikein tiedä meneekö lahjoitetut rahat oikeaan tarkoitukseen. Planin toiminta on ainakin ollut tosi asiallista ja luottamustaherättävää. -Ja aika usein kokettavaa. :) Tällaisia uutisia on kiva kuulla.

 

Sellasia tällä kertaa.

Ja iltalueskelua ja -rentoilua terassilla. :)

Näistä mulle tuli hyvä mieli. Hyviä juttuja.

 

 

>>
Kommentoi  26

Partylauantai

Kalastajan vaimo

aamusta iltaan

 

Huh. :)

Heinäkuun lopulla -ja tällaisilla helteillä ei kai pieniltä partyilta voi välttyä? ^^

Päivän vietimme lasten kanssa Sup&Stupissa supia (stand up padling) ja stupeja (syöksyhyppyjä mereen) katsellessa melkoisen monen muun paatin kera! Ja tietysti uiskennellen; meressä oli kai toisinaan yhtä paljon porukkaa kuin veneissä...

Illalla lapset jäivät vahdin kanssa syömään poppareita ja me aikuiset jatkoimme partyilya saaren konserttitarjonnasta nauttien. Ja tanssien koko yön niin että hiki valui ja jalkaterät ovat (jostain syystä) mustelmilla. Kyllä teki suihku ja vesilasillinen hyvää aamulla. :P

Mikä päivä, mikä kuuma kesälauantai. Kyllä taas on energiaa mennä töihin huomenna. Älkää muutkaan työläiset surko; näin upeita kesäilmoja jo takana ja vielä on kaikki elokuuillat ja -viikonloput edessä! Kyllä näillä elää pitkään.

<3

 

>>
Kommentoi  5

From maxi to kaksi

Kalastajan vaimo

diy: maksimekosta kaksi

 

 

Aurinkoista lauantaihuomenta! :)

Meillä on kämppä ihan kauheessa sotkussa enkä jaksa tehdä mitään kun on näin kuuma. Paitsi yhden pienen mekkotuunauksen. ;)

Olen nähkääs joskus nuorempana toivonut äidiltä Marimekon Ananas -kankaasta tehtyä maksimekkoa -ja äiti teki. Muistan kuitenkin äidin vinkanneen jo heti mekon saatuani, että voinhan joskus leikata sen lyhyeksi jos tuo maksipituus tuntuu liian näyttävältä. Ja niinhän siinä nyt kävi.

Päätin lisäksi -tottakai- hyödyntää mekon helmapalan. Helmaan voi nimittäin ommella kiinni jonkun ihan tavallisen topin; mun mielestä paras vaihtoehto on hieman alaspäin levenevä malli. Toppi ei kuitenkaan saa olla kovin pitkä eikä ihan super strechiä matskua, sillä raskaampi helma vetää topin helposti roikkumaan nilkkoihin asti. Aika passeli oli siis viime kesänä neulomani pitsitoppi; malli, väri ja matsku passasivat, vaikka olin alunperin ajatellut ihan perustoppia tähän.

Vuonna 1962 suunnitellun Ananas -kankaan tunnelmaa tukevat mun mielestä kivasti lyhyen mekon a-linjaisuus sekä minimitta -ja pidemmän mekon itsetehty pitsineule.

Sellasta voi siis tehdä, jos kaapista löytyy käyttämättömiä maksimekkoja! Saa ehkä kaksi uutta mekkoa. ;) Ananaksen aurinkoista viikonloppua! :P

>>
Kommentoi  19

Vaatteet (ja vyö) päällä

Kalastajan vaimo

& lisää hyppyjä

 

toppi Gina Tricot / hame Henri Lloyd* / vyö Bless This Mess*

 

 

Huomaatteko/ arvaatteko mikä on meidän lasten suosikkihellepuuha kotona? Ei vain pelkkä trampoliini, vaan trampoliini, jonka alla on sadettaja! :D

 

 

Sopii hyvin, kyllä tota meidän käristynyttä nurmikkoa sietääkin kastella. :S Täällä on vaan rajoite, jonka mukaan pihaa saa kastella vain joka toinen päivä (vuoropäivät talonumeroiden mukaan) tiettynä kellonaikana. Silloin siis pompitaan. :)

Kamera ei oo ihan terävimmässä kunnossa, sillä suihkutin senkin oikein kunnolla puutarhaletkulla. Nice. Kyllä sillä jotain kuvia saa, mutta katotaan toipuuko koskaan ihan täyteen tohinaan.

Kuvasin siis pikaisesti myös viime päivien asun, kun oikein vaatteitakin nyt olen käyttänyt. ;) Toissä on ollut sama hame ja vyö (jonka muuten sain samassa Tallinnan paketissa Bless This Messin tytöiltä), vain yläosa on vaihdellut -kotona mahdollisimman hihaton ja töissä sitten vähän enemmän. 

Perjantain piristykseksi vielä vähän pomppu- tai bilemusaa (ja -muuveja):

video

 

 

^ Tosta ei voi tulla huonolle tuulelle :P

 

Loistavaa perjantaita ja viikonlopun alkua!!

>>
Kommentoi  11

Too hot not to jump

Kalastajan vaimo

Pohjaa näkyvissä!

 

 

 video

 

^Meidän uimamaisemia ja hyppäsinpä sit mieluummin 13 metrin syvyydessä -pohja näkyi edelleen! Alla olevan kuvan kallion ympäristössä lähenteli merensyvyys muuten sataa metriä - aika huima tunne uida... O_o

Siitä onkin ainakin 5 vuotta kun olen viimeksi Norjan merillä uinut. Joten on syytäkin kuvata todistusaineistoa moisesta tapahtumasta; yli 20 asteen vedet eivät todellakaan ole täällä jokakesäinen juttu! Nyt voi pulahtaa ihan vaikka keskellä merta eikä yhtään kylmää.

Joku kyseli aurinkosuojasta tovi sitten; mulla on merellä yleensä käytössä sk 20-30,  joskaan en ole muutenkaan kovi herkkä auringolle. Ja vettä sekä jotain suolaista syömistä on aina varattava mukaan!

Mutta pakkohan auringosta ja lämmöstä ja uimisesta on nauttia, lyhyt tää meidän kesä ja harvassa tällaiset päivät :). Ja merellä olla, koska kotona on vaan niiiin kuuma! En valita että liian kuuma, näistä nautitaan. :) Harmi että töissäkin joutuu käymään, sieltä suoraan mereen vaan.

Tässä yhtenä iltapäivänä olimme jopa ihan kahden kesken deiteillä... Wohou. Ehkä eka kerta seitsemään vuoteen Norjan merillä kahden -aika ainutlaatuinen tapahtuma siis sekin. :)

Deitit menivät (mun mielestä) tosi hyvin, kunnes mies kyllästyi ja jätti tonne tähyilemään: 

;)

 

 

Ja hei, koska kommenttiboksissa on kovasti puhututtanut viime aikoina, niin sanon sanasen Teille, jotka seuraatte boksia... Ensinnäkin arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia; jopa niitä vähän kärtsyjä. Yritän ottaa ne pikkasen niinkuin kohteliaisuutena; eihän kukaan jaksaisi täysin merkityksettömälle henkilölle edes purkaa tuntojaan, vai? ;) Koen sen niin, että te uskotte vietinne menevän perille ja jonkun kuuntelevan -ja ihan oikeasti aina nopeasti katsonkin peiliin, että olisinko voinut tehdä toisin. Omasta mielestäni olen kuitenkin niin tavallinen tyttö, joka tekee ihan tavallisia asioita, etten aina edes tajua yhdistää kateutta kiukuttelun syyksi. Unohtakaa se. :) Paras vinkki: älä turhaan, koskaan ruoki pahaa mieltäsi vielä kirjoittamalla sitä ylös. Siirry seuraavaan asiaan, tee jotain mistä tulee hyvä mieli. Nauti kesästä! :) Mene uimaan! :))

 

Hullun leppoisia hellepäiviä ! :)

 

>>
Kommentoi  58

Paketti Tallinnasta

Kalastajan vaimo

~ Kiitos BTM!

 pellavatoppi Massimo Dutti / aurinkolasit Dolce & Gabbana fashionstore.fi* / hame Bless This Mess*

 

Voipi olla että nyt tuli pari kuvaa enemmän kuin välttämätöntä olisi ja päivän asusta saisi varmasti jonkinlaisen käsityksen vähemmälläkin, mutkun. Tää hame on vaan niin kaunis. :P 

Kiitos Bless This Messin tytöt, jotka ompelivat mun mittojeni mukaan tämän sydämeni vieneen hameen ja vieläpä lähettivät mulle Norjaan. Kiitos. Tää on aika täydellinen pala Tallinnaa Norjan rannikolla. (Linkkasin BTM:n facebookin sivulle, sillä tarvittaessa toimituksen Suomeenkin saa varmasti sovittua parhaiten sitä kautta -BTM:n Leela puhuu ihan täydellistä Suomeakin, ei tarvitse pelätä yhteydenottoa :).)

Kävimme perjantai-iltana pitsoilla rannassa -ja taas fiilistelmässä venekylän (=vierasvenesatama) elämää. Kummasti sielu lepää (ja askel hidastuu) mereen heijastuvassa ilta-auringossa. Ja hyvien ystävien seurassa. Kun voi olla ihan oma itsensä, hiljaa silloin kun ei ole sanottavaa ja totinen silloin kun ei naurata. Ja silti kaikki on tosi hyvin. Omppu ja Ainokin olivat aika innoissaan saadessaan työnnellä jotain pikkuista vaunuissa. ;) Tällaisina kesäiltoina koko tunnelma jotenkin painautuu rauhallisesti päälle kuin lämmin peitto eikä vaan voi tehdä muuta kuin rentoutua. Ja hymyillä. Ja ajatella hyviä ajatuksia. Ihan pakosti. Niitä vaan tulee.

Laittaa käden toisen harteille ja sanoa; vi har det bra.

Meillä on hyvä olla. Kuten mieheni sanoi.

Nautitaan näistä. <3

Rentoa, nautinnollista alkavaa viikkoa!

 

 

>>
Kommentoi  24

Varpaita ja vieraita veneessä

Kalastajan vaimo

kotikylän merimaisemia

 

Tänään oli sen verran kuuma päivä, että vieraat oli tottakai vietävä veneilemään! Niin että tuli otettua itsekin vähän kuvia näistä kotiseudun maisemista meriltä käsin. Vitsi täällä on paljon veneitä heinäkuussa! Paitsi että vierasvenesatama on aivan täynnä, ovat kaikki kallionreunatkin asutettu toinen toistaan komeammin purjevenein.

Mulla oli joskus lapsena (aika pitkä-aikainenkin) haave muuttaa aikuisena veneeseen. Ihan tiesin kuulkaa minkä näkoiseenkin. Eikä se ollut mikään näistä norjalaisista luksuspurjeveneistä. ;)

Ehkä vielä joskus. Sitten vanhempana mummelina asun veneessä ja seilaan sillä Norjan ja Suomen väliä. ;) 

Nyt kuitenkin tällaista, hyvää perjantai-itaa (ja yötä)! :

 

 

Skål! <3

>>
Kommentoi  16

Vanhoja vastauksia

Kalastajan vaimo

- kysymyksiin

Heippa hei kultaset :)

Tässä tulee nyt mun kesäloman aikana esitettyihin kysymyksiin kovasti kaivattuja ja kauniisti peräänkyseltyjä vastauksia. ;) Toivottavasti kaikki löytävät omansa. Kertokaa jos ei; olen taas paljon aktiivisempi boksin puolella nyt kun loma on ohi. :) Kiitos ymmärryksestä ettei aina kesälomalla halua tai voi viettää yhtä paljon aikaa täällä somessa! :)

 

 

Hei!

Mistä kaupasta Porvoosta ostit ne hauskat housut, jotka olivat viime tai edelliskesän postauksissa=)?

Sina

Siskollasi on ihanat pöksyt, mistähän ne on löytyneet? Ihania huvipuistokuvia !

-Toivottavasti joku muu osaa antaa vastauksen tähän, sillä en muista kaupan nimeä ja asiasta on kyllä ollut puhetta ennenkin -joku varmasti muistaa kaupan! :)  Samasta kaupasta molemmat housut. :)

 

Ethän Johanna välitä noista ilkeistä kommenteista? Olet hyvä ihminen etkä ansaitse tuollaista. t: monivuotinen lukija

- :D Täällä on ollut kesän aikana ihan ihmeen negatiivisia kommentteja! :D Älkää ihmiset pilatko yhtäkään hetkeä ihanaa kesää negatiivisuuteen! Yksikin valituskommentin somessa tuhlaa ihan kauheasti sun kallisarvoista aikaa! ;) En pahoita mieltäni, mutta välitän toki, koska ei tähän blogiin eikä Teihin voi ihan välinpitämätöntäkään asennetta ottaa. <3

 

 

Hei, superkaunismekko! Voisitko sanoa minkä koon olet ostanut, onko 1 hyvin pienesti mitoitettu? Mukavaa kesää, nauti siitä ja mekosta!

Ihana mekko! Kuule mikä koko Odd Mollylla vastaa kokoa 36/s? Ja onkohan ton merkin koot normikokoja vai pieniä? Tuota mekkoa voisi itsekin harkita.. :)

-(Odd Mollyn Como Dress) Tässä koko 1 vastaa hyvin kokoa 36, ei kummemmin pientä mitoitusta ollenkaan.

 

Moikka Johanna!

Olen nyt lukenut sun blogin alusta loppuun kuten yhdessä kommentissa sanoin ja täytyy sanoa, että siitä on tullut mun lempparini :)

Miehenikin lupasi lukea sen suurena Norjan (ja norjalaisten) fanina ja kun olin näyttänyt sun kuvia sanoi,  että wau onpa kaunis mimmi:D

Saako kysyä, että missäpäin Norjaa te asutte? Meillä on ystäviä Ardalissa. 

Olen itse puoliksi virolainen mutta yli puolet elämästäni asunut Helsingissä. Tallinna on kyllä nykyään hirveän kiva ja trendikäs paikka, kesällä varsinkin. Puhuvatko sun tallinnalaiset kaverit suomea vai keskusteletteko englanniksi?

Hyvää kesää ja kiitos vielä kerran ihanasta blogista!!!

t.Lilian

-Me asumme myös "Sørlandet'ssa", eli Arendal on ihan lähellä :) Mun tallinnalaisten kanssa puhun enkkua ja suomea; mm. Bless This Messin Leela puhuu ihan sujuvaa suomea! :)

 

Mistä teidän ihanat rannekorut on hankittu?
 
-(viiniä siskolla) Nää on Hipanema -merkkiä, tilattu brasilianbikinishop.comista (koska siellä usein alennuksia ja mun mielestä edullisin valikoima).
 
 

Minuakin kiinnostaa mistä noin kauniita tunikoita saa Tallinnassa? Kauniit siskokset! Hei mistä liikkeestä Tallinnasta nuo tunikat on? Aivan ihania

-Hei nää oli sieltä Telliskivi 60 -osoitteesta, F-Hoone -alueelta, jossa on paljon ihania pikkuputiikkeja, seconhandia ja itsetehtyä jne. :) Kannattaa käydä siellä!

 

 

 

 

Olet varmaan siellä lomatunnelmissa, mutta minä utelen koska teet ohjetta siihen ihanaan Kroatian kietaisumekkoon? Täällä yksi odottelee että saisi loppukesän juhliin vielä jonkun kivan uuden asun :) Sinun ohjeella tehty pitsineule (hanko-langasta) onnistui jo mainiosti ja on ihan lemppari!

Kiitos ihanan inspiroivasta blogista!

- Huppista :( Sorry, lupaan palata kietaisumekkoasiaan pian! Ymmärrän että odottelet :)

 

Moi! Kiva postaus! :) Minkä ikäinen siskosi on? Teissä on paljon samaa näköä!!.

- Sisko on kolme vuotta minua nuorempi. :)

 

Onpas taas ollut arvostelua monessa kommentissa mainostuksesta. No, aivan samä, mä oisin halunnu kysyä yhtä asiaa jota jo vuosi sitten kyselin mutta en tainnu saada vastausta. Toivottavasti ehtisit lomailuilta vastata. Liittyy Hipaneman koruihin. Olen meinannut ostaa mutta kun niitä on eri kokoisia. Tais olla S-M koot. Niin mietin vaan, että mitähän kokoa sulla on?

-Heippa, mun kaikki Hipanemat ovat kokoa S, mutta mulla on kyllä tosi ohut ranne... Niissä on ne cm -mitat, kannattaa oikein mitata! Ja suosittelen kurkkaamaan valikoiman tosiaan brasilianbikinishop.comista; siellä on aina jotain alessa ja muutenkin paremmat hinnat kuin ainakaan Norjan kaupopissa....!

 

sorry, ei vakuuta. Jotta luonto kiittäis, pitäiskö suosia paikallista luomua? ja mahdollisesti mennyt luomu ja luonnonnkosmetiikka sekaisin?'

-Joo varmasti kaikkein ideaalein tilanne olisi ihan paikallinen luomu, jos sellaiseen pystyy... Kyllähän tässäkin asiassa on toimintaa aika monella tasolla. Mulle luksusta on usein se, että tuote sisältää edes jonkin verran luonnon raaka-aineita. Harva kosmetiikka _täysin_ luonnosta suoraan on poimittu.

 

 

Kivalta näyttää Lintsipäivänne!

Yritin tässä taannoin etsiä tuota hellehatun virkkausohjetta, josta lukija yllä puhuu. Voisitko vinkata mistä sen löydän.

Ja iso kiitos viime kesäisestä paperilankahattu vinkistä; sain itse tänä kesänä tehtyä sellaisen ;)  ( Hattu ohje löytyy helposti esim. googlen kautta kalastajan vaimo diy straw hattu - sanoilla .

-Heip, hattuohje löytyy täältä: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/diy_straw_hat 

 

Moikka,

Kyselisin tuosta sun LV: n Palermo laukusta... Onko sulla siinä sen alkuperäinen olkahihna? Riiittääkö se ihan hyvin olanyli heitettäväksi? Mitä kaikkea saat sopimaan Palermoon?

Funtsin tässä Palermon tai Mulberryn regular alexan välillä? Vaikea valinta? Lähinnä arkikassia haen kaupungille, töihin ja silleen....

Mukavaa kesän jatkoa:0)

terv, Taru

-Moi Taru, joo pidän usein palermoa olan yli! Mullahan on se pienempi eli PM ja kyllä siellä on usein järjestyskamera, clutch +++ että kyllä saan sinne ihan kivasti tavaraa mahtumaan. ;) Mulla on alkuperäinen olkahihna joo. Ranta- ja matkakassiksi kaipaan suurempaa, töissä ja kaupungilla toi on perfect! :) Lykkyä tykö, ei oo helppo päätös. :P

 

Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn siskosi laukusta. Mistähän se on hankittu? Nimittäin isäni on joskus tuonut minulle samanlaisen ollessaan merimiehen ammatissaan muistaakseni Saudi Arabiasta. Muistan että olen vienyt laukun joskus johonkin kirppikselle myyntiin Kotkassa...

Mukavia valokuvia taas.

Inger

-Tosi hauska yhteensattuma Inger!! Se vois kai hyvinkin olla... Sisko on ostanut ton kirpputorilta,  mut Loviisasta... :/ Hmm, oisko se kulkeutunut sinne...? :)

 

Pitääkö sun sisko blogia? Mainosta please! :) Oon niin innoissani sen tyylistä, että mielelläni lukisin/katselisin lisää. :)

- No niinpä, voiku pitäiski! :D Ei se saa aloitettua sitä! ;)

 

Perheenne naisilla on kaikilla omanlainen, upea tyyli! Mukavaa nähdä kuvia kesälookeistanne. Siskollakin taitaa olla ulkomaalainen sulhanen :)?

-Hihi, siskon sulho on kyllä ihan suomalainen :))

 

Ihan ot, mutta mistä on tuo siskosi shortsihaalari? Ihana!

Iisa //

- Se on Asos.comista :)

 

 

 

Keski-Euroopassa asuvana kyllä miettisin vielä useamman kerran, mitä Suomella on annettavaa enemmän kuin Norjalla? Samoja tuntemuksia kesälomien jälkeen kipuillut, mutta muutto maahan, josta kaikki työpaikat suurinpiirtein loppuneet ja karanneet muihin maihin.. mietityttäisi nyt kyllä vieläkin enemmän. Olen jääräpää siinä mielessä etten usko, että elämänonni löytyy yksin suomesta. Se on mukana missä tahansa. Näin olen kokenut useammassa eri maassa asuneena.

Välität kyllä uskomattoman hyvän energian kuvillasi, ja niitä on todella mukava katsoa. Aurinkoisia kesäpäiviä Norjaan!

- Joo tää ei ole mikään yksioikoinen juttu... Mulle ei aina auta sanoa että Norja on niiiiin hyvä maa asua, kun iso osa rakaita on Suomessa. ;) työpaikat ja taloudellinen hyvinvointi ovat siinä kohtaa ihan yhdentekeviä. Onnen voi tottakai löytää muuallakin, sen tiedän itsekin ja varmasti usein kaipuussa onkin vain kaipuuta taas lähteä... ;)

 

Osaako sun mies miten hyvin suomea?

-Noup :D

 

Tuli mieleen, että onko teillä siellä Norjassa sukulaisia lähettyvillä, lasten isovanhempia, serkkuja tms.? En muista ainakaan, että olisit koskaan maininnut (en ole lukenut blogia alusta asti).

Tuntuu kyllä vähän hassulta, että norjalainen kalastusekspertti muuttaisi Suomeen. Voiko sellaista edes vaatia.. :)

-Ei ole valitettavasti ketään lähellä... :(

 

Täydet tyylipisteet Ainolle! Mistä hänen vaatteet on ostettu?

-(just another happy walk) Ainolla oli Lindexin norsukuvioinen mekko ja Noa Noan neuletakki <3 

 

 

Sellaisia :) Löytyihän kaikille omansa?  

Kuvat on tänään lenksulta; meillä on täällä tosiaan näitä suomalaisia arvovieraita. :))

Nähdään ja kuullaan! :)

>>
Kommentoi  9

Kurittomille hiuksille

Kalastajan vaimo

& vaaleat kesäraidat

 kesäraidat ja tuotteet yhteistyössä taas jälleen kantapaikkani Inochin (Unioninkatu 25, Helsinki) kanssa

 

Moikka moi! Tässä tulee nyt taas suoraan sanottuna, ihan puhtaasti mainostusta, mutta en nyt vaan voi olla mainitsematta näin hyvistä tuotteista... :) Ja koska Kerastasen uusi Disicpline -sarja kiinostaa varmasti teitä muitakin vähänkin saman hiustyypin omaavia; tämä on paras meille karkeahiuksisille.

Maininnan arvoista on myös valehtelematta tähän asti paras nuuhkaisemani hiustuotetuoksu; hiuksista tuulahtaa ihan kuin jotain raikasta parfyymia. Disciplineissa on vähän pionin tuoksua muistuttava raikas ja todella hyvin kestävä tuoksu. Nämä jäävät pysyvään käyttöön jo siis harvinaisen hyvän tuoksunsakin tähden!

 

Pari mun rutiini-vinkkiä:

Kuvien ohut suihkepullo on hoitava lämpösuoja, jota käytän aina ennen kuumennusrautoja. Pitkiä kutreja hoidan aina myös myös viikoittaisilla naamioilla (pidän hiuksissa usein parikin tuntia kerrallaan). Ja vielä yksi pikku vinkki; shamppoopesu kannattaa tehdä aina kahdesti. Ei siksi, että shampoota kuluisi enemmän, vaan siksi, että usein ensimmäisellä shampoota tulee liian vähän ja sen sijaan, että sitä vain lisäilisi, saa paremman lopputuloksen pesemällä suosiolla kahdesti; ehkä vähän eri kohtia vaikka.

Hyvin pestyä, hoidettua ja laitettua hiusta ei muuten tarvitse pestäkään niin usein!

Suuria kiharoita tykkään sitten taas tehdä noilla pyöreillä muotoiluraudoilla niin, että kiharran hiukset ensin aika suurissa osoissa loiviksi laineiksi ja lopuksi poimin pieniä, sormenpaksuisia osoita vähän tiukemmiksi kiharoiksi; saa kivasti luonnollista eloa erikoisilla laineilla! :)

 

Pysykää muuten kuulolla, Inochin -ja Teidän- kanssa on tulossa jotain kivaa lukijailtaa vielä syksyn mittaan... :)) 

See you! <3

 

>>
Kommentoi  47

Just another happy walk

Kalastajan vaimo

~ lisää kaunista Kotkaa

 

Näiden iltalenksukuvien myötä terveisiä sateisesta Norjasta! 

Kotona taas, mut ihan ok. 

Lentomatkat menivät hyvin. Hukkasin vaan meidän liput heti turvatarkastuksessa. Ja laukku oli ihan kamalan ylipainoinen, mutta hyvästä palvelusta Kiitos; sain sen mukaani. Ei mulla yleensä, eikä tapahdu toiste, promise. 

Nyt me yritetään taas ylipuhua pappa muuttamaan Suomeen. Miten joku jaksaa olla noin jääräpää. ;) 

Mut muuten mulla on kyllä näköjään kaikkea. 

<3

Happy Tuesday honeys!

 

 

>>
Kommentoi  29