Keväthuutokauppa

Kalastajan vaimo

~ for Nepal ~

 

Nyt ois huutiksessa aika paljon kaikkea kivaa! Huh.

Huutis suoritetaan taas facebookin puolella ja allaolevista linkeistä pääsette katsomaan kutakin myyntikappaletta tarkemmin -sekä tarjoamaan. Kaikkien tuotteiden hinnat lähtevät 2 eurosta ja sisältävät postikulut. Huutis loppuu tiistai-iltana klo 18 suomen aikaa ja tuotosta vähintään puolet siirrän jonkin järjestön kautta Nepaliin; kerron sitten kun olen löytänyt parhaan tavan siirtää rahat. Katsotaan millainen summa kertyy. :)

Okei, kysymyksiä? 

Huutaa (ja tuotekohtaiset kysymykset esittää) voipi siis linkkejä klikkaamalla:

1) Lumoava suomalainen Lumoan -trikoopaita pitsikauluksella, koko s

2) Part Two Truly -shortsit koko 34 (reilut)

3) Odd Mollyn klassinen Grandma's coat koko 1 (36-38)

4) Chill Norway paljettineule koko s

5) BikBok hopeanvärinen tupsuketju

6) Soaked in Luxury raidallinen trikoohame koko s

7) Denim & Supply (Ralph Lauren) teepaita koko m

8) Cubuksen farkkushortsi romper koko 38 (toppi tulee kaupan päälle)

9) Eleven Paris Jim Morrison -teeppari koko s

10) Tommy Hilfiger trikoopaita koko s (reilu)

11) ChillNorwayn navyn sininen mekko koko s

12) Odd Mollyn puuvillajakku koko 0 (s)

13) Lindexin korkeavyötäröiset ohuet pussifarkut koko 36

14) Cubuksen kukkapaikkafarkut koko 36

15) Henri Lloydin venekaulusmekko koko s

16) H&M vekkihame koko m

17) Ralph Lauren aurinkolasit

18) Ray Ban Polarized lasit

19) Marimekko trikoomekko koko s

20) Punavalkokukallinen kietaisumekko "Camilla" koko m

 

Olen aina superonnellinen jos joku onnistuu huutamaan useamman kappaleen itselleen ja säästyn pakkaamasta 20 erillistä pikku nyyttiä, joten useamman tuotteen ostajalle mulla on ollut tapana pyöristää hinta ihan tuntuvasti alaspäin. Että onnea sitten vaan huutoihin. :)

Muille -tai siis kaikille- vielä sunnuntai-illan musaa ja minä puen itseni pikaiselle juoksulenksulle!

>>
Kommentoi  3

Vaputon vappu

Kalastajan vaimo

& salsanamia viidelle

 mekko Odd Molly como dress / Salsanamia saatu blogin kautta

 

Täällähän ei vappua vietetä kuten Suomessa; første mai on pyhä, mutta juhlinta on huomattavasti vaatimattomampaa. Aktiivisimmat muodostavat vappupäivän marssin, mutta yleisöä taitaa kunnolla kertyä vain suurimmissa kaupungeissa.

Olemme siis pikkasen ehtineet touhumaan hyötyhommiakin; nurmikko leikattu ja vaatekaapin talvisisältö vaihdettu kesään. Mansikantaimia istutettu ja kukkia kylvetty; etenkin hajuherneen kasvua odotan innolla ja jännityksellä! Ne ovat mun mielestä niin kauniita, mutta ei meillä niitä koskaan ennnen ole ollut, joten saapi nähdä miten käy. Nyt on muuten hyva aika kylvää niin suoraan maahan kuin esikylvöpurkkeihinkin; toukokuun alkua suositellaan monille kasveille, joista osa sitten tarvitsee alkuviikkonsa sisälämmössä.

Jos tänään sitten kuvaisi vaatekapista huutismyyntiin siivotut vaatteet, niin ehkä huomenna voisi olla luvassa kiva pieni keväthuutokauppa.

Mitäs me sitten ollan työn sivussa vappuna kuunneltu? Salsanamia! :P  Levy on aivan loistava; aikuisille leppoisasti keinuttavaa rytmimusiikkia ja lapsille tarinoita suomeksi. Mun musiikkimaku on niin yksipuolisen lattari, että lapset ovat kasvaneet jatkuvan salsan säetyksellä; nyt saivat vihdoin oman levynsä ja vieläpä suomeksi, loistavaa. :)) Meillä lasten lempparibiisi taitaa olla sopivan jännä ja hassu Susi.

Haluaisitko kokeilla Salsanamia? Kirjoita kommentti ja viidelle teistä lähtee levy tulemaan! :)

Kivaa lauantaita sitten vaan! 

 

 

>>
Kommentoi  163

Päivän -ei kun viikon asu

Kalastajan vaimo

ja yksi asuvoittaja!

 neulosmekko Katrin Uri / farkut Saint Tropez / korot Nude

 

Heippa hei :)

Tällaisessa perusasussa on tämä työviikko menty; kengät vähän vaihdelleet koroista lenkkareihin menotilanteen mukaan. 

Kävin myös fiksaamassa Trinen helmiriipukseen uuden ultrasöpön kaverin helmelle; puisen maatuskan. Maatuska on ollut osa viiden pikkumaatuskan riviä rintaneulassa, mutta rintaneulasysteemi on valitettavasti hajonut ja nyt minimaatuskat ovat kukin omilla teillään.

Ja hei, nyt vihdoin Your face -voittaja! Kiitos tuhannesti isosta määrästä kommentteja, muistatteko vielä postauksen? Sieltä taisi suosikiksi nousta numerot 1, 6 ja 8, mutta kaikkia mainittiin kyllä sekalaisen tasaiseen tahtiin. Mikä voisi kai tarkoittaa sitä, että meitä on täällä sellainen sopivan sekalainen porukka. Blogin suurimpina rikkauksina pidänkin juuri sitä, että täällä tosiaan käy lukijoita teini-ikäisistä eläkeläisiin! Aika tasaisesti kaiken ikäistä. Että kai meillä naisilla jotain yhteistä on iästä riippumatta... :) Niin ja muutama mieskin; rikkaus olette tekin! :D

No mutta. 100 euron lahjakortin voittaja on seuraava kommentti:

Voi, tämän lahjakortin kun saisi! :) Suosikkini asuista on numero 8, se on jotenkin ihanan tyttömäinen!

Laitathan s-postia kalastajanvaimo@yahoo.com.

Tässä vapun kunniaksi on (next!) tulossa taas iloista arvontaa ja yritän kovasti laittaa pientä huutista pystyyn tässä vappuvapaiden aikana. Se tulisi nyt tarpeeseen. 

Niin että nähdään pian. Mainiota vappuaattoa! :)) Hitsi en ole (taaskaan) ollut ajoissa siman kanssa, mutta serpenttiiniä ja munkkeja tätytyy huomiseksi saada. Vaikka se sima olisi kyllä ollut kivoin. Nauttikaa te. :)

 

 

>>
Kommentoi  4

Kaunis, kaunis tuoli

Kalastajan vaimo

ja diy-amppeli(!!)!

 

Käsi ylös kenen kotona on ollut kukka-amppeli! Tai mummolassa.

Jep, amppeli is back. ;)

Ainakin lapsiperheissä on varmaan kaikenlaiset voikukka- ja villiorvokkikimput aika tuttu ilmiö ja nyt se kausi alkaa taas lähestyä, joten sateisen lauantain kuluksi askartelin ikkunaan roikkumaan muutaman kukka-amppelin pieniä kimppuja varten. Näihinhän ei tarvitse kuin yhden oksan tai kukan ja tulos on sitä kauniimpi (mitä simppelimpi).

Näihin voit käyttää mitä vain kotoa löytyy; mulla on nyt pari juomalasia, yksi lasipurkki ja yksi pieni pullo. Höyhenen ja minipullonkin voisin vielä laittaa, mutta toisaalta näitä ei tarvitse ihan kauhean monta olla. Yksinkin lasiamppeli näyttää jo tosi kauniilta. Oman maun mukkaan.

Niin ja sateisen lauantain kuluksi kävin Ikeassakin; kuulin, että Nipprig 2015 -sarja on saapunut. Sarjahan on nopeasti kerrottuna tehty yhtestyössä indonesia- ja vietnamilaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten kanssa ja valmistettu uusiutuvista luonnonmateriaaleista kuten vesihyasintista (mainittakoon vielä, että Ikean työvoimapolitiikka on tarkkaan valvottua, se ei käytä lapsityövoimaa ja maksaa työntekijöille aina vähintään maan minimipalkkaa, usein enemmän -varmaan monelle tulee nämä kysymykset mieleen :)). 

Sarjan tuotemäärä on rajoitettu, joten päätin kerrankin kiiruhtaa ajoissa kauppaan; kaunis, kaunis korituoli on ollut mulla mielessä jo tovin. Korituoli on ollut mielessä itseasiassa jo pari vuotta (roikkuvana tai jaloillaan seisovana), mutta ne tuppaavat olemaan aika kalliita, joten ilahduin kovasti niin Nipprig -tuolin kauneudesta kuin hinnastakin. Kesäksi tämä varmaankin siirtyy terassin nurkkaan, vaikka periaatteessa nämä eivät ulkokäyttöön olekaan tarkoitettu.

 

 Pieni amppeli How to vielä loppuun:

 1) Leikkaa neljä nauhanpätkää; á noin 2 metriä. 

2) Taita nauhat kahtia ja solmi lenkki puoleenväliin; tästä tulee ripustuslenkki, josta nyt roikkuu kahdeksan noin metrin mittaista lankaa.

3) Solmi nauhat pareittain yhteen noin 20-30 cm päähän ripustuslenkistä niin, että saat neljä solmua mahdollisimman samaan korkeuteen.

4) Solmi sitten haluamasi matkan päähän (mitä tiheämmin, sitä tiheämpi verkko tulee, esim. 10 cm välein) uudet solmut niin, että otat yhden nauhan yhdestä solmusta ja solmit sen viereisen nauhan kanssa jne. 

5) Lopuksi solmit kaikki kahdeksan nauhaa nipuksi ja siisitit roikkumaan jääneen tupsun saksilla.

Kunhan saat vähän tuntumaa, voit alkaa pujotella myös helmiä matkan varrella. :) 

 

Kivaa sunnuntaita! :)

>>
Kommentoi  14

Kevyitä kuvia, painavaa asiaa

Kalastajan vaimo

uutisista

(täällä on ollut kesäkelit, +20 astetta / vanha Splendid -trikoomekko ja Odd mollyn neulejakku, nilkkurit Laura Bellariva)

 

 

Kirjoitan nyt aiheesta, josta pitäisi kai kirjoittaa vähän useammin.

Jos uskaltaisi. Tämä on nimittäin aihe, joka helposti tulkitaan tekopyhäksi ja hyvä ihminen -imagon boostiksi.

Mutta tämä on  myös tärkeä aihe, josta joskus on vaan pakko sanoa. Silloin kun uutiset itkettävät eikä kevyistä aiheista tunnu löytyvän mitään sanomista.  

En siis kirjoita naisten itsetunnosta enkä Maisan tissikohusta (joka ei kyllä herättänyt minkäänlaisia tunteitakaan; ei ärtymystä eikä edes tarvetta kirjoittaa eli hypätään suoraan yli.) Enkä edes eduskuntavaalien tuloksesta, vaikka jotain hassua sielläkin taisi tapahtua.

Kirjoitan nyt vaikka kaikista niistä venepakolaisista, jotka rantautuivat Italiaan. Ja niistä, jotka ovat kuolleet merelle. Pienistä lapsista ja niiden urheista vanhemmista, jotka ovat lähteneet sodan pommittamasta Syyriasta. Niistä onnekkaista, jotka nyt halaavat lastaan sisilialaisessa venesatamassa, hymyilevät leveästi kameralle ja nostavat peukkua. Ja jotka norjalaistoimittajalle sanovat jatkavansa matkaansa mahdollisimman kauas, toivottavasti Norjaan (tai Suomeen, veikkaisin). 

Niistä onnellisista, joilla ei ole mitään muuta kuin vaatteet yllään. Ja elämä.

Tiedän että maailma -ja elämä- on epäoikeideunmukaista. Ja epäreilua. Sille ei voi mitään, aina täällä tulee olemaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Mutta se ei tarkoita sitä, että voisimme vain sulkea silmämme ja nauttia omasta hyvinvoivasta ja -toimivasta elämästämme. Ei se tarkoita sitä, että hyvinvointi kuuluu meille enemmin kuin jollekin toiselle. Että me olemme ansainneet paremman elämän tai paremmat lähtökohdat kuin joku toinen. Kukaan ei ansaitse syntyä sodan keskelle eikä kasvattaa lapsiaan siellä. Eikä etenkään olla saamatta apua. Eikä maailma kehity parempaan suuntaan sillä että rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.

Siksi kirjoitan. Haluan kertoa oman esimerkkini. Ihan konkreettisesti; mun tililtäni lähtee joka kuukausi aika suuri summa (mun pussiini nähden) eri puolille maailmaa. Kummilapsille, heidän yhteisöilleen. Summa, jolla saisi katettua monet kulut täällä Norjassakin, ostettua jotain kivaa. Summa, johon mulla pakollisten kulujen ja omien lasten jälkeen on mahdollisuus. Ennen kaikkea se on mun mielestäni velvollisuus, kun itse saa asua hyvässä ja turvallisessa maassa, pöydässä on tarpeeksi ruokaa ja vaatetta yllinkyllin yllä ja vielä voi ostaa jotain kivaa silloin tällöin. Eikö silloin kuulu myös auttaa apua todella tarvitsevia?

Aloitin parilla kympillä (sekin tuntui isolta summalta aluksi, mutta lahjoituksen voi aina lopettaa, jos siihen tuntuu menevän liikaa rahaa) joskus reilu viisi vuotta sitten ja vähitellen summa ja kummilasten määrä on kasvanut. Kymppikin kuukaudessa on ihan mieletön apu - tiedän touhua jo vuosia seuranneena. Ihan ensimmäisestä kummilapsestani jouduin nimittäin viime kesänä luopumaan, sillä heidän kyläänsä oli saatu hyväntekeväisyysvaroilla ja -tuella rakennettua useampi koulu ja terveyskeskus sekä koulutettua henkilökuntaa. Ja niin, sellaisia koteja orvoiksi jääneille lapsille, ettei heidän tarvitse jäädä asumaan yksin ja huolehtimaan pikkusisaruksista. Kaiken kaikkiaan kyläyhteisö toimi niin kivasti, että Plan siirsi voimansa seuraavaan kylään, josta sain uuden kummilapsen tilalle. Voin siis lämpimästi suositella mukaan hyppäämistä; tuloksia ja parannusta on niin liikuttava nähdä!

Ja jos uutiset itkettävät; tiedä, että voit auttaa. Omaa elämäämme meidän on jatkettava ja sotia emme voi lopettaa, mutta niiden uhreja voimme auttaa. Parantaa maailmaa kotoa käsin. Tiedän, ettei hyväntekeväisyys aina sovi elämäntilanteeseen, eikä se määritä ihmisen hyvyyttä tai huonoutta, mutta jos edes joku jolla siihen juuri nyt on resursseja, ottaa taas askeleen kohti vaikkapa kummiutta tai lahjoittaa Syyria -keräykseen, on tämäkin kirjoitus aika arvokas. 

Ja ties vaikka tässä tulisi vielä pientä kevät-/ kesävaatteiden hyväntkeväisyyshuutistakin lähiaikoina... :))

Nähdään! Rauhallista torstai-iltaa itse kuhunkin kotiin. <3

 

 

>>
Kommentoi  49

Life's Little Instructions

Kalastajan vaimo

by William Snell

 

Sing in the shower.

Treat everyone you meet like you want to be treated.

Watch a sunrise at least once a year.

Never refuse homemade brownies.

Strive for excellence, not perfection.

Plant a tree on your birthday.

Learn three clean jokes.

Return borreowed vehicles with the gas tank full.

Never waste an oppoturnity to tell someone you love them.

Leave everything a little better than you found it.

Keep it simple.

Think big thoughts, but relish small pleasures.

Become the most positive and enthusiastic person you know.

Be forgiving on yourself and others.

Say "thank you" a lot.

Say "please" a lot.

Avoid negative people.

Wear polished shoes.

Remember other peoples birthdays.

Commit yourself to constant improvement.

Have a firm handshake.

Send lots of Valentines cards, sign them.

Look people in the eye.

Be the first to say "hello".

Return all things you borrow.

Make new friends but cherise the old ones.

Keep secrets.

Plant flowers every spring.

Have a dog.

Always accept an outstreched hand.

Stop blaming others.

Take responsibility for every area of your life.

Wave at kids in school busses.

Be there when people need you.

Don't expect life to be fair.

Never underestimate the power of love.

Drink champange for no reason at all.

Live your life as an exclamation, not an explanation.

Don't be afraid to say "I made a mistake".

Don't be afraid to say "I don't know".

Compliment even small improvements.

Keep your promises no matter what.

Marry only for love.

Rekindle old friendships.

Count your blessings.

Call your mother. And your father too if they happen to be alive.

 

~ William Snell 1993 ~

95 years old

***

 

 

Joku teistä on ehkä joskus jo tutstunut näihin parikymmentä vuotta sitten julkaistuihin, englantilaisen William Snellin kirjaamiin elämän käyttöohjeisiin, joku ehkä lukee ensimmäistä kertaa. Kauniita ja viisaita ajatuksia, jotka voisi vaikka ripustaa seinälle. Ottaa yhden joka viikko treenattavaksi. Tai kaksi tai kolme kerrallaan, jos liian helpolta tuntuu.

Me olemme olleet yökylässä ystävillä. Hilden ja Christianin kauniissa vanhassa maalaistalossa -taas. Koska jos saat perjantai-iltapäivällä kutsun tacolle ja viinille, pakkaat nopeasti reppusi ja katsot että maitotölkit ovat jääkaapissa ja ovet ja ikkunat suunnilleen kiinni. Eihän sellaisesta kieltäydytä.

Ja jos kesä yllättää huhtikuisen lauantai-iltapäivän tunteina, heitetään housut heinikkoon. Tai työnnetään sukkikset repun sivutaskuun.

mekko: Monki, lenkkarit Nike Air Max Thea (secondhandia)

Kiitos hyvästä viikonlopusta ja kaunista sunnuntai-iltaa. Lähettelen lämpöasteita täältä ensi viikoksi sinne Suomeen päin! :))

 

 

>>
Kommentoi  17

Mikä näistä asuista....

Kalastajan vaimo

~ yhteistyössä Your Facen kanssa ~

...on sun lemppari?

 

 

Postaus on siis totetutettu yhteistyössä Me Naisten ja Your Facen kanssa, kaikki vaatteet on saatu Your Facelta (mekot 4 ja 7 Rill's, mutta nekin saatavilla Your Face -myymälöissä ) lainaan ja olen ne pukenut ja yhdistänyt haluamallani tavalla.. Pari lemppariani olisin hyvinkin mieluusti pitänyt itselläni, joku sitten taas ei ihan omalta tuntunut. 

Mutta mitäs mieltä Te olette? Mikä on näistä kivoin kevätlookki? :))

Kirjoita suosikkiasusi numero kommenttiboksiin (hauska nähdä valikoituuko sieltä jotain selkää "voittajaa") ja olet mukana 100 euron Your Face -lahjakortin arvonnassa. Nekin, jotka eivät lahjakorttia voita, voivat toki Your Facen liikkeessä mainita "kalastajan vaimo"; silläkin saa 20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta toukokuun loppuun, 31.5. asti. :)

 

Entä kuka voitti hiushemmottelua? :)) Inochin Kerastase -hiustuotepaketin saapi seuraava onnekas kommentti:

Olisipa ihana kerrankin kokeilla tuollaisia luxustuotteita omiin pitkiin hiuksiini. Toivottavasti arpaonni suosii minua.

Terveisin

liisa

(Pre-wash kuorintaa tässä nyt muutaman kerran kotona kokeilleena voin todeta, että tuote varmasti ravitsee, mutta myös jättää kyllä hiukset tosi kuohkeiksi, eron huomaa jo shampooperuvaiheessa.... jos harkitsette tuotteen testausta. Voihan sitä testausta tietty kysyä jo kampaajalla hiustenpesuvaiheessa! :))

 

Okei jätä kommentti ja jatka kivaa perjantai-iltaa. :D

(Kiitos tuhannesti myös ed. postauksen kommenteista, jatka toki myös sinne kommentointia :))

 

 

 

>>
Kommentoi  924

pari kysymystä Teille

Kalastajan vaimo

& kokondenimiä trenssillä

 

Hellou! :) 

Kokofarkku (,punainen huulipuna) ja trenssi on aika ålrait yhdistelmä, eikö! Farkut on vanhat Zarasta, farkkupaita H&M ja nilkkurit (lemppariltani) Laura Bellarivalta. 

Oikeastaanhan mulla oli teille pari kysymystä tällä kertaa! 

1) Etsin kansallispukua. Kyllä. :D Suomen kansallispukua. Jos teille tulee mieleen joku, jolla on kansallispuku, joku joka voisi myydä tai lainata tai joku joka tietää jonkun toisen jolla saattaa olla, niin ottakaa pliis yhteyttä! Kymenlaakson puku olisi plussaa, mutta loppujen lopuksi ihan mikä tahansa suomalainen kansallispuku käypi eikä tarvitse olla mitenkään täydellisessä kunnossa, mutta suunnilleen sopiva mulle :D. Iso kiitos, jos viitsit laittaa asiasta viestiä ihan privana: kalastajanvaimo@yahoo.com.

2) Me Naiset tekevät nyt kovasti muutoksia ja parannuksia täällä sivuilla. Testailen parhaillaan itse muutoksia ja ehdottelen omia parannuksia. Kertokaa ihmeessä tekin! Joku mainitsikin, että (alas)peukutukset pitäisi saada kommenttiboksista pois; samaa mieltä. Mitä muuta? Mobiiliversiota pitää toki myös parantaa; en itseasiassa käytä mobiiliveriota lainkaan, vaan selaan blogin puhelimestakin ihan normaaliveriona; suosittelen sitä. Mutta luulen, että ihan tässä kevään aikana näistä sivuista tulee paljon selkeämmät ja paremmat! :))

 

Ja hei, huomenna arvon vihdoin hiusylellisyyksien voittajan - ja laitanpa linjoille ihan uuden, hauskan arvonnan! Niin että pysykää kuulolla taas joskus huomen illalla! :D 

Go' natt - ja superia perjantaita! <3

>>
Kommentoi  27

Lenkkimaisemia & lempparikyykkyjä

Kalastajan vaimo

& paljon biisejä!

 

 

 

 

 

Tällaisissa maisemissa kuljettiin sunnuntaina ja kun muu perhe suuntasi autolla kotiin, taitoin minä kotimatkani juosten. Ja koska juuri juoksulenkkien päätteksi teen usein liikkeitä lähinnä reisille ja keskivartalolle, liitin tähän nyt mun suosikkikyykyt (keskivartaloa sitten joku toinen kerta!). Näillä työstät siis lähinnä reisiä ja pakaroita, mutta myös muita jalkojen lihaksia ja vatsaa/ keskivartaloa.

 

1) Askelkyykky polvennostolla: tässä on tarkoitus saada aikaan pitkä askel ja vielä pidentää lihaksen liikerataa nostamalla reisi kohti vatsaa. Liikkeen voi tehdä paikallaan yhdellä jalalla kerrallaan (tasapainolle aika vaativa liike; voi olla että tarvitsen tuolin tms. tueksi) tai askeltaa liikuen eteenpäin. Jos olet ulkona tai vaikka suuressa liikuntasalissa, voit hyvin askeltaa pitäen kolme joustoa alhaalla ja nostaen neljännellä polven ylös; harpaten sitten eteenpäin. Tosi tehokas reisille/pepulle -lisätehoa saa tietysti kunnon käsipainoista. Sarjat: yksi jalka kerrallaan 10/ jalka x 3.

2) Saksihypyssä on aika sama idea ja liikerata kuin edellisessä, mutta tähän on lisätty hyppy (voit siis valita joko hypyttömän tai hypyllisen version). Tämä on oma suosikkiliikkeeni ja teen sen pitäen neljä joustoa alhaalla ja ponnistaen sitten ylös ja vaihtaen toisen jalan eteen. Käsipainoilla saa taas lisätehoja. Sarjat: 3 x 10

3) Sivukyykkyykyssä tärkeää on pitää paino kannoilla ja peppu takana; älä päästä polvia jalkaterien yli. Tässä voit laskeutua hitaasti alas ja ponnistaa sitten ylös TAI laskeutua nopeasti alas, pitää alhaalla kahden jouston verran ja ponnistaa ylös. Itse teen liikkeen pitäen painon aina hiukan enemmän toisella (sillä "ulommaisella") jalalla ja poinnistaa toisella. Lisätehoja koko kropalle saa kurkottamalla kädet ylös ja hyppäämällä kunnolla ylös. Hypyt voit tietysti jättää kokonaan poiskin ja kevyesti vaihtaa painoa toiselle jalalla astuen. Sarjat: 3 x 10

  

Yleensä valitsen vain yhden näistä lenkin päätteeksi, mutta voit tietysti yhdistää useammankin! :) 

Pari hyvää kyykkybiisiä vielä kun nyt vähän musiikkiriippuvainen olen ja kaikki liikkeetkin olen kirjanut musiikkiin mätsäämään... molemmat seuraavista sopivat siis kyykkyihini oikein mainiosti:

 

Daddy Yankeen El Jefessä on sopivan militäärimeininki:

 

...ja FloRidan Good Feelingissä muuten vaan tsemppaavan hyvä fiilis! :)

 

>>
Kommentoi  6

Mattomixi

Kalastajan vaimo

~ hauska sisustusniksi

 

Hei hei ystävät hyvät! :)

Mun on jo vuosia tehnyt mieli hankkia ruokapöydän alle suuri matto. Ongelma onkin ollut juuri se suuri; tarpeeksi kookasta on ollut hankala löytää sellaiseen tarpeeksi sopivaan hintaan... Lisäksi projektissa on kauhistuttanut kaikki lapsiperheen ketsupit, kaakaot ja kastikkeet, joita sille suurelle kalliille matolle sitten tulee tippuilemaan.

Tsadaa! No, tiedän, ettei tää ratkaisu tietenkään ole kaikkien minimalististen mieleen, mutta ai että oma silmä lepää. Justiinsa sopivan hillitty ja silti hauskan rönsyilevä mattomix. Saa olla vähän vinossa ja ihan erivärisiäkin. <3

Kuviolliset pikkumatot ovat meitin keittiöstä kähvellettyjä (H&M homelta aikoinaan) ja räsymattoja etsivän kannattaa tarkastaa paitsi (iso)vanhempien varastot, myös kirpputorit -eivätkä nuo marketeissakaan pahan hintaisia ole. Aika helppo, edullinen ja ehkä jopa ilmainen rakaisu siis. 

Kiitos ja kumarrus taas kaikista tykkäyksistä ja kommenteista ja muuten vaan hiljaisesta tuesta. Arvostan niiiin kovasti ja mietin teitä kyllä usein. Kohteliasta hiljaisuuttanne tarvittaessa ja kauniita sanoja silloinkin kun ei edes tarvisi. <3

Ja hei... Hyvänen aika, melkein unohdin, munhan on pitänyt mainita Indidays Blog Awardsista! Kovasti arvostaisin myös ääniä siellä Luonnollisen Upea (ihanasti nimetty kategoria muuten -ja kiva että laittoivat minut juuri siihen! ) -sarjassa. Seura on kovaa, joten saan olla onnellinen ihan vaan ehdokkuudestakin -vielä onnellisempi teidän äänistänne jos jaksatte. :)

No niin, ehkä niitä treenijuttuja sitten seuraavaksi... ;) Heippa ja kivaa alkanutta kevätviikkoa! <3

 

 

>>
Kommentoi  20